1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهيه تاس كباب

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏17 آگوست 2013 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    طرز تهيه تاس كباب


    awww.aftab.ir_lifestyle_images_d5089dec63ef1fc0a8f8997dc6035993.jpg


    تاس كباب يكي از خوراك‌هاي خوشمزه گوشتي قديمي است كه آن را همراه مواد و سبزيجات مختلفي درست مي‌كنند.


    خانم‌هاي كدبانو نيز طي اين سال‌ها بنا به سليقه خود سبزيجات ديگري را به آن اضافه كرده‌اند كه در ميان آنها، ميوه ي به، اين غذا را به يك "غذاي پاييزي" تبديل كرده و باعث خوش طعم شدن آن شده است.


    بنابراين با توجه به اينكه به از جمله ميوه‌هايي است كه مدت زمان طولاني‌اي در بازار يافت نمي‌شود، از فرصت استفاده كرده و خاطرات گذشته را با پختن اين خوراك لذيذ زنده كنيد.


    مواد لازم براي 4 تا 5 نفر:


    ـ گوشت گوسفندي بدون استخوان نيم كيلو


    ـ پياز 5 عدد متوسط


    ـ هويج 5 عدد متوسط


    ـ سيب‌زميني 2 عدد بزرگ


    ـ به 2 عدد متوسط


    ـ بادمجان 2 عدد بزرگ


    ـ آلو 300 گرم


    ـ رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپ‌خوري


    ـ زردچوبه يك قاشق چاي‌خوري


    ـ دارچين يك قاشق سوپ‌خوري سرخالي


    ـ روغن 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوري


    ـ نمك و فلفل به مقدار لازم


    طرز تهيه:

    1- ابتدا گوشت را پاك كرده و به صورت ورقه‌هاي باريك 2 در 4 سانتي‌‌متري ببريد. پيازها را پوست‌كنده و حلقه‌حلقه كنيد. اين كار را در مورد هويج‌ها به صورت برش‌هاي اريب انجام دهيد. به را نيز پس از پوست كندن به شكل هلالي ببريد. بادمجان‌ها را هم پوست كنده و به صورت حلقه‌اي برش بزنيد. حالا آلوها را نيز شسته و در ظرفي حاوي آب خيس كنيد.


    2 ـ قابلمه‌اي آماده كرده و كمي روغن در آن بريزيد. سپس حلقه‌هاي پياز را در 2 رديف، كف ظرف بچينيد. حالا ورقه‌هاي گوشت را روي پيازها قرار دهيد.


    پس از آن مقداري آلوي خيس‌شده، چند ورق هويج، به و سپس بادمجان را به ترتيب روي هم بچينيد. اين كار را دوباره با همين مواد تكرار كنيد تا مواد تمام شود. حالا حدود 1 تا 2 ليوان آب در قابلمه بريزيد و با در بسته روي شعله ملايم اجاق گاز بگذاريد تا مواد كم‌كم بپزند.


    نكته: حين چيدن لايه‌هاي مختلف سبزيجات،‌ مقداري نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه نيز روي مواد بپاشيد.


    3 ـ از طرفي ديگر، سيب‌زميني‌ها را پوست كنده و حلقه حلقه ببريد. سپس حلقه‌ها را با چاقو نصف كنيد.


    هنگامي كه پخت مواد به‌خصوص گوشت داخل آن به مرحله پاياني نزديك شد، نوبت به اضافه كردن سيب‌زميني‌ها و رب گوجه‌فرنگي مي‌رسد. حلقه‌هاي سيب‌زميني را روي مواد بچينيد و رب گوجه‌فرنگي را در آب موجود در خوراك حل كنيد و بگذاريد پخت خوراك تكميل شود.


    نكات :

    1- اگر سيب‌زميني را در مرحله اول اضافه كنيد تا پايان پخت غذا، سيب‌زميني‌ها له مي‌شوند.

    2- اين غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شيريني دارد؛ بنابراين اگر به خوردن خوراكي ترش و شيرين تمايل داريد، مي‌توانيد همزمان با اضافه كردن نمك، فلفل و ادويه، كمي هم گرد ليمو عماني يا گرد غوره در آن بريزيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.