1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

كاكائو از بروز حملات قلبی پیشگیری می كند

شروع موضوع توسط behnamSafir26 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن تغذیه

  1. behnamSafir26

    behnamSafir26 BehNam کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,016
    تشکر شده:
    245
    جنسیت:
    مرد
    كاكائو از بروز حملات قلبی پیشگیری می كند

    طی مطالعاتی، تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی بررسی شد. محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری های قلبی- عروقی مرتبط است.
    ataknaz.ir_images_9_18.jpg
    تمامی گیاهان ، رنگدانه هایی دارند كه می توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان( Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می كند و همچنین ماده آلیكین(allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین(capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می كنند.گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود
    را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می شود.

    آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه ی كاكائو، فلاوونوئید می باشد. مواد آنتی اكسیدانی شامل ویتامینC، ویتامینE، بتاكاروتن و... هستند كه می توانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان وبیماریهای قلبی و عروقی شوند.
    یك تحقیق نشان داد كه 2 ساعت بعد ازخوردن كاكائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش می یابد. تحقیق دیگری بیان كرد كه 6 ساعت بعد ازخوردن كاكائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود می آید.(گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشك تجویز می شود)


    ataknaz.ir_images_9_19.jpg
    هرگاه در بدن،LDL- كلسترول مضر (یكنوع چربی خون مضر) بهLDL اكسیده ، تبدیل شود می تواند در سرخرگ ایجاد پلاكت وگرفتگی كند. این مطالعات نشان داد كه فلاوونوئید موجود در دانه ی كاكائو، از تبدیلLDL كلسترول مضر بهLDL اكسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگ ها می شود. همچنین یك سوم چربی كاكائو را، اسید چرب اولئیك تشكیل می دهد كه یك اسید چرب غیر اشباع است و در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید می باشد. فلاوونوئیدها غیر از كاكائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می شوند. كاكائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است كه تولید كنندگان برای تهیه شكلات كاكائویی و بهتر شدن طعم تلخ كاكائو، مقدار زیادی شكر و روغن به آن اضافه می كنند در نتیجه با خوردن شكلات كاكائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می كنید كه برای بدن نیاز نیست و ممكن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای
    قلبی مستعد كند. همچنین شكر و روغن خواص آنتی اكسیدانی كاكائوی خالص را از بین می برد.بنابراین می توان گفت شكلات
    تهیه شده از كاكائو به دلیل انجام عمل فرآیند در كارخانه، خواص مفید دانه كاكائوی خالص را ندارد ولی كاكائوی خالص و
    تصفیه نشده اثر آنتی اكسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی دارد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.