1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خوراک مرغ هندی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    مرغ تنوري معمولا در فرهاي تنوري طبخ مي شود. ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم مي كنيم،سپس حرارت را پايين آورده و به حالت متوسط نگه مي داريم.
    مواد لازم:
    ران مرغ پوست گرفته=8 عدد
    ماست=3/2 پيمانه يا 150 گرم
    زنجبيل تازه كاملا له شده=1 و 2/1 قاشق چايخوري
    سير خورد شده=1و 2/1 قاشق چايخوري
    ادويه چيلي=1 قاشق چايخوري
    گشنيز خورد شده=2 قاشق چايخوري
    زيره نرم كوبيده=2 قاشق چايخوري
    نمك=2 قاشق چايخوري
    مايه تمر هندي=1 قاشق غذاخوري
    آب=3/2 ليوان
    روغن=3/2 پيمانه
    رنگ قرمز خوراكي=1 قاشق چايخوري
    برگهاي كاهو براي سرو
    براي تزئين:
    حلقه هاي پياز
    گوجه فرنگي برش شده
    حلقه هاي ليمو
    طرز تهيه:
    1. روي هر تكه مرغ 3-2 برش ايجاد كنيد.
    2. ماست را در كاسه اي ريخته ،زنجبيل،سير،ادويه چيلي،پودر گشنيز،پودر زيره،نمك و رنگ قرمز را به آن اضافه كنيد و خوب بهم بزنيد تا مخلوط شود.
    3. مرغ را به مخلوط ماست اضافه كرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در يخچال مي گذاريم.
    4. در كاسه اي جدا تمر هندي را با آب مخلوط كرده و ان را روي مخلوط ماست مي ريزيم و تكه هاي مرغ را خوب در آن مي غلتانيم و آن را براي 3 ساعت ديگر كنار مي گذاريم.
    5. تكه هاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن مي ماليم.
    مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35-30 دقيقه مي پزيم. گاهي مرغ را برگردانده و با بقيه روغن چرب مي كنيم.
    6. مرغ را روي پوششي از برگهاي كاهو قرار داده و با حلقه هاي پياز،ليمو و گوجه فرنگي تزئين مي كنيم..يا مي توانيم روي آن را با گشنيز خرد شده نيز تزئين كنيم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.