1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کباب بال مرغ

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1293985915_original_kijqcgptyofxuhrmwsen.jpg

    مواد لازم برای مایه کباب:
    رب گوجه
    سس میوه ای قهوه ای
    سرکه سفید
    عسل
    روغن
    سیر
    طرز تهیه:
    اگر می خواهید مرغ شما زیاد روغن پس ندهد و دود نکند ، توصیه می شود پوست آنرا بکنید .
    تمام مواد لازم برای مایه کباب را با هم مخلوط کنید.
    مرغها را به مایه کباب آغشته کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی کباب پز کباب کنید و گهگاهی آنها را زیر و رو کرده و به طور متناوب با مایه آغشته کنید یعنی مرینیت شود
    اگر مرغها قبل از پختن ،شروع به سیاه شدن کردند ، فاصله سیخها را از کباب پز زیاد کنید یا مرغ ها را در جایی از کباب پز که حرارت کمتری دارد بگذارید تا آرام آرام پخته شوند .
    مرغهای کباب شده را به بشقاب مخصوص سرو غذا انتقال داده و همراه با برگهای کاهو تازه سرو کنید
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.