1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ بريان نمكي

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1293114251_original_shupcrlzxaeogmwydtib.jpg

    مواد لازم :
    مرغ درسته با پوست=1 عدد بزرگ
    نمك= 2 بسته
    نمك فلفل زردچوبه زعفران= به مقدار لازم
    روغن زيتون يا كره= مقداري
    سيب زميني با پوست درسته =تعدادي
    گوجه ، فلفل دلمه اي و كرفس و پباز و سير= براي داخل شكم مرغ
    طرز تهيه :
    ابتدا ته يك قابلمه يه ورقه آلومينيوم مي اندازيم تا ته ديگ نسوزد سپس 2 پاكت نمك را درون قابلمه خالي ميكنيم و كنار ميگذاريم در يك كاسه نمك ، فلفل، زردچوبه ، زعفران آبكرده و روغن زيتون مخلوطي نسبتاَ غليظ درست كرده و تمام مرغ رابه آن آغشته مي كنيم رو و داخل شكم مرغ را خوب با اين مخلوط مالش ميديم تا به خردش برود سپس گوجه و كرفس و پياز و دو حبه سير را خرد كرده و شكم مرغ را با آن پر ميكنيم شما با هر چيز ديگه غير از اين هم مي توانيد شكم مرغ را پر كنيد و بعد از آن مرغ زعفران زده شكم پر را از كمر روي نمك ها مي گذاريم و سيب زميني ها را دور آن مي چينيم و در قابلمه را دم كني گذاشته و روي آن محكم مي كنيم ابتدا به مدت 15 دقيقه با حرارت زياد و يكساعت و ربع با حرارت ملايم ميگذاريم بپزد و بريان شود درقابلمه را در اين مدت نبايد باز كنيم ممكن است در ابتدا بوي نامطبوعي او نمك ها به مشام برسد كه مهم نيست اين مرغ طعم بسيار خوبي دارد و با هر نمونه مرغي كه تا بحال پخته ايد فرق دارد و بسيار آسان و بدون دردسر آماده ميشه در ضمن به مقداري كه ذاعقه شما دوست دارد نمك به مرغ اضافه نماييد و نگران نمك هاي ته قبلمه نباشيد كه تأثيري در شوري غذا ندارند نوش جان
    فرستنده زينا فيضلي
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.