1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

جوجه چینی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد

    مواد لازم:
    آرد گندم=یك لیوان
    آرد برنج=نصف لیوان
    آرد ذرت=نصف لیوان
    بیكینگ پودر= یك قاشق مرباخوری
    ماء الشعیر بدون طعم=یك شیشه
    سیب زمینی آب پز= 2 عدد
    پیاز=2 عدد
    * مرغ= یك عدد كامل
    نمك= به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط می كنیم. سپس كم كم ماءالشعیر را به مخلوط اضافه می كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس می گذاریم تا خمیر به مدت 2 ساعت بماند.
    * مرغ را به شكل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری كه تهیه كرده ایم، كاملا می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. سپس فیله ها را در روغن سرخ می كنیم. فقط باید مراقب باشید كه فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
    پس از این مرحله سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شكل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس آنها را در همان خمیر می غلتانیم و در روغن سرخ می كنیم. البته بایستی توجه داشته باشید كه سیب زمینی ها را جدا سرخ كنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نكنید.
    مزیت غذا این است كه با وجود این كه سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی كند. با این همه اگر بخواهید فیله سرخ شده همان مقدار كم روغن را هم نداشته باشد، می توانید فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یك پارچه سفید تمیز قرار دهید تا روغن داخل آنها كاملا خارج شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.