1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سوخاري مرغ با كورن فلكس

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1283770561_original_islmvkpoyagnjqdxzhwe.jpg
    مواد لازم:
    ران مرغ= چهار عدد
    آرد= 2/3 پيمانه
    تخم‌مرغ= دو عدد
    شير= دو قاشق غذاخوري
    زعفران دم‌كرده= دو قاشق غذاخوري
    كورن فلكس= دو پيمانه
    سير =يك حبه
    نمك و فلفل= به ميزان لازم
    روغن= به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    ران مرغ را از وسط به دو نيم مي‌كنيم. به آن كمي نمك و فلفل مي‌زنيم. در يك قابلمه آب‌جوش سير، برگ رزماري و تكه‌هاي مرغ مزه‌دار شده را مي‌ريزيم. سپس مرغ‌ها را به مدت 10 تا 15 دقيقه در آب مي‌جوشانيم بعد آبكش كرده و به آن آب سرد مي‌افزاييم تا كاملا سرد شوند.
    سپس آن را در آرد مي‌غلتانيم.
    تخم‌مرغ را زده تا از لختگي در آيد بعد با شير و زعفران دم‌كرده مخلوط مي‌كنيم كمي نمك و فلفل مي‌زنيم بعد تكه‌هاي مرغ را در تخم‌مرغ‌ مي‌غلتانيم.
    سپس مرغ‌ها را در كورن فلكس قرار داده و درون روغن داغ سرخ مي‌كنيم.
    نكته:
    كورن فلكس همان ذرت پرك شده است كه به همين نام مي‌توانيد در فروشگاه‌هاي موادغذايي تهيه نماييد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.