1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

كتف مرغ با خمير بنيه

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1283770165_original_vywlkrjcfedhazgbsnuo.jpg
    مواد لازم:
    كتف مرغ طرف ساق ران =هشت عدد
    زعفران آب‌كرده= دو قاشق سوپخوري
    آرد ذرت= 80 گرم
    كاهو و روغن مایع =از هر کدام 100 گرم
    ليموي تازه =يك عدد
    سيب‌زميني سرخ‌شده =150 گرم
    گوجه‌فرنگي، خيارشور براي تزئين= به ميزان لازم
    مواد لازم خمير بَنيه:
    آرد گندم= 100 گرم
    بيكينگ‌‌پودر =يك قاشق سوپخوري
    ماء‌الشعير =نصف پيمانه
    روغن مايع =چهار قاشق سوپخوري
    زعفران آب‌كرده =دو قاشق سوپخوري
    سفيده تخم‌مرغ=پنج عدد
    نمك و فلفل=به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    كتف‌هاي مرغ را پس از شستن پوست گرفته از يك طرف برش دهيد و آن را با دست برگردانيد. (مواظب باشيد كه گوشت قطع نشود) در اين حالت يك طرف استخوان صاف و طرف ديگر آن به صورت گلوله‌اي گوشت جمع مي‌شود. آنها را در آرد ذرت و سپس خمير بَنيه زده و با روغن شناور سرخ كرده و با انواع سبزي تزئين نماييد.
    طرز تهيه خمير بنيه:
    سفيده تخم‌مرغ را با همزن برقي خوب زده تا پف كند كم‌كم آرد را افزوده و سپس روغن مايع ماءالشعير، بيكينگ‌پودر، زعفران، نمك و فلفل را اضافه كنيد تا مايه خمير آماده شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.