1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

چيكن ماسالا(غذاي هندي)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد

    مواد لازم:
    فیله * مرغ که در مکعبهای ۱ اینچی خرد شده=2عدد
    پیاز متوسط که نازک و ریز خرد شده=۱ عدد
    گوجه سایز متوسط که ریز خرد شده=۲ عدد
    فلفل سبز که ریز خرد شده=۲ عدد
    زیره سبز=۱ قاشق چایخوری
    پودر فلفل=۱/۴ قاشق چایخوری
    زرد چوبه=۱/۴ قاشق چایخوری
    روغن زیتون=۳ قاشق سوپخوری
    برگ گشنیز برای تزئین= مقداری
    زنجبیل تازه ریز شده=۱ قاشق چایخوری
    سیر ریز شده=۲ قاشق چایخوری
    فلفل قرمز خشک شده=۱ عدد
    تخم گشنیز=۲ قاشق چایخوری
    گرم ماسالا ( نوعی ادویه هندی )= ۱/۴ قاشق چایخوري
    طرز تهيه:
    1. ابتدا در یک ظرف کوچک تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را مقدار روی حرارت تفت می دهیم.
    2. سپس زنجبیل ، سیر ، تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را به کمک ماشین غذا ساز کامل له می کنیم تا به شکل در بیايد.
    3. روغن زیتون را در ماهیتابه می ریزیم ، زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .
    4. پیاز را اضافه می کنیم تا در روغن خوب سرخ شود و طلایی رنگ شود.
    5. فلفل سبز را اضافه می کنیم به پیاز و همراه با پیاز کمی تفت می دهیم. سسی که درست کردیم را به همراه پودر فلفل و زرد چوبه و نمک به پیاز اضافه می کنیم.
    6. گوجه های خرد شده را اضافه می کنیم و روي شعله ملایم ميگذاريم تا گوجه آب بیندازد و مرغ را به همراه ۱ پیمانه آب به سسی که آماده شده اضافه می کنیم .
    7. در ظرف را گذاشته و شعله را ملايم كرده منتظر مي مانيم تا مرغ خوب پخته شود و آب غذا کشیده شود و غذا به روغن بیفتد . به مدت ۵ دقیقه مرغها را در روغن غذا سرخ و در ظرف کشیده و با برگهای گشنیز تزئین می کنیم. و گرم میل می کنیم.

    (دستور انحصاري آشپزآنلاين)
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.