1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ناگت مرغ با پنير

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد

    سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
    پنير چدار رنده شده=1 ليوان
    آرد سفيد=4/3 ليوان
    آب مرغ=1 ليوان
    خامه=4/3 ليوان
    تخم مرغ زده شده=2 عدد
    آرد سوخاري=1 ليوان
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    پودر سير=كمي
    طرز تهيه:
    1. سينه مرغ پخته شده را چرخ كنيد سپس به آن نمك و فلفل و ادويه بزنيد.(دقت كنيد مرغ را تا حدي چرخ كنيد كه فقط ريز شود)
    2. آب مرغ را در قابلمه اي نسوز ريخته سپس آرد و خامه را به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم هم بزنيد تا زمانيكه سس غليظي بدست آيد.
    3. مرغ را با پنير چدار رنده شده مخلوط كرده سپس سس غليظ شده را روي آن ريخته با دست ورز دهيد.
    4. مخلوط مرغ و سس را در ظرف سرداري ريخته به مدت 4 ساعت در يخچال بگذاريد.
    5. از مرغ به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در دست به صورت مستطيل شكل دهيد.
    6. ناگت ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد.
    7. ناگت هاي آماده شده را به مدت نيم ساعت ديگر در يخچال بگذاريد سپس در روغن فراوان سرخ كنيد تا زمانيكه ناگت ها طلايي رنگ شوند.
    8. ناگت پنيري را مي توانيد همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.
    (دستور انحصاري آشپزآنلاين)
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.