1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

بال ترش

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1283519129_original_nusaqztbmwxgpfclhrod.jpg
    مواد لازم:
    بال مرغ= 10 عدد
    رب انار ترش و شیرین =از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    نمک= مقداری
    روغن برای سرخ کردن= مقداری
    پیاز =یک عدد
    طرز تهيه:
    1.ابتدا بالها را در ابلمه گذاشته، كمي آب روي آن بريزيد بگذاريد آبپز شود.
    2.بعد از اینکه بالها آبپز شدند، کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و بالها را سرخ کنید.
    3. پياز را خرد كرده در روغن تفت دهيد.
    4. دو قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین را ( از هر کدام) با کمی آب یادر صورتي كه آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید. زیر اجاق را کم کرده چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزيد تا خامی رب از بین برود.
    بعد رب انار را بریزید روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کرده ايد و بگذارید چند دقیقه با سس رب انار بپزد.
    این مرغ همراه با خورشت فسنجان خیلی خوشمزه خواهد شد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.