1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

آموزش پیتزا رولی گوجه فرنگی

شروع موضوع توسط ♥azin baroon♥ در ‏27 آگوست 2013 در انجمن ساندویچ و پیتزا

  1. ♥azin baroon♥

    ♥azin baroon♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آگوست 2012
    ارسال ها:
    11,394
    تشکر شده:
    5,155
    پیتزا رولی گوجه فرنگی

    تعداد: 10 عدد
    زمان تهیه: 45 دقیقه
    زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت

    awww.bartarinha.ir_files_fa_news_1392_5_26_190206_343.jpg
    مواد لازم

    • دو پیمانه آب گرم
    • دو بسته خمیر مایه خشک
    • 6 پیمانه آرد کامل
    • 2.5 قاشق چایخوری نمک دریایی
    • یک حبه سیر درشت
    • سه پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده
    • نصف پیمانه پنیر رنده شده پارمسان
    • ¼ پیمانه روغن زیتون اضافه
    • یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
    • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • 110 گرم ژامبون گوشت، خرد شده
    • یک پیمانه برگ ریحان
    • روغن زیتون
    • ریحان تازه

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه بزرگ، آب گرم و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. آرد و دو قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را روی سطح صاف بگذارید حدو 8 دقیقه با دست ورز دهید تا نرم و کشسان شود. چانه های کوچکی از خمیر درست کنید. آنها را داخل کاسه بزرگی که با روغن چرب شده است قرار دهید. روی چانه های خمیر نیز کمی روغن بمالید. با حوله آشپزخانه روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید یک تا دو ساعت در دمای آشپزخانه بماند تا حجم آن دوبرابر شود.

    2. برای تهیه سس، سیرها را له یا رنده کنید، یک نوک انگشت نمک بزنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. گوجه فرنگی، پارمسان، ¼ پیمانه روغن، پوست لیمو، فلفل و نصف قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید.

    3. سینی فر را طبقه سوم پایین بگذارید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید.

    4. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. ژامبون و برگ های ریحان را روی آن بریزید. سس گوجه فرنگی را در مرکز خمیر بریزید. بالا و پایین خمیر را روی مواد تا کنید و مستطیل را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. رول ها را با فاصله 5 سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید. سطح رول ها را کمی فشار دهید تا کمی مواد بیرون بزنند.

    5. آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا سطح خمیر طلایی شود. هنگام سرو کمی روغن زیتون و برگ ریحان روی آنها بپاشید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.