1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ تنوری(هندی)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1171732800_oven_chicken.jpg

    مرغ تنوری معمولا در فرهای تنوری طبخ می شود. ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم می کنیم،سپس حرارت را پایین آورده و به حالت متوسط نگه می داریم.
    مواد لازم:
    ران مرغ پوست گرفته=8 عدد
    ماست=3/2 پیمانه یا 150 گرم
    زنجبیل تازه کاملا له شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری
    سیر خورد شده=1و 2/1 قاشق چایخوری
    ادویه چیلی=1 قاشق چایخوری
    گشنیز خورد شده=2 قاشق چایخوری
    زیره نرم کوبیده=2 قاشق چایخوری
    نمک=2 قاشق چایخوری
    مایه تمر هندی=1 قاشق غذاخوری
    آب=3/2 لیوان
    روغن=3/2 پیمانه
    رنگ قرمز خوراکی=1 قاشق چایخوری
    برگهای کاهو برای سرو
    برای تزئین:
    حلقه های پیاز
    گوجه فرنگی برش شده
    حلقه های لیمو
    طرز تهیه:
    1. روی هر تکه مرغ 3-2 برش ایجاد کنید.
    2. ماست را در کاسه ای ریخته ،زنجبیل،سیر،ادویه چیلی،پودر گشنیز،پودر زیره،نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.
    3. مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم.
    4. در کاسه ای جدا تمر هندی را با آب مخلوط کرده و ان را روی مخلوط ماست می ریزیم و تکه های مرغ را خوب در آن می غلتانیم و آن را برای 3 ساعت دیگر کنار می گذاریم.
    5. تکه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن می مالیم.
    مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35-30 دقیقه می پزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب می کنیم.
    6. مرغ را روی پوششی از برگهای کاهو قرار داده و با حلقه های پیاز،لیمو و گوجه فرنگی تزئین می کنیم..یا می توانیم روی آن را با گشنیز خرد شده نیز تزئین کنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.