1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

تهیه چیکن پارمیگیانا

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    4عدد * مرغ بی استخوان و پوست

    نمک و دانه فلفل سیاه تازه

    2 فنجان آرد همه کاره مخلوط شده با نمک و فلفل

    4 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده با 2 ق غ آب و مخلوط شده با نمک و فلفل

    2 فنجان پودر نان ( یا پودر سوخاری )

    1 فنجان روغن گیاهی یا روغن زیتون خالص

    سس گوجه فرنگی ( دستور آن در زیر آمده )

    500 گرم مازارلا تازه ورقه شده

    4/1 فنجان پارمسان تازه رنده شده

    برگ جعفری برای تزئین
    طرز تهیه :

    فر را از قبل با 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

    دو طرف مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید و سپس * ها را درون آرد وارد کرده و اضافه آن را با ضربه بگیرید. سپس * ها را درون تخم مرغ زده شده فرو برده و اجازه دهید اضافه آن چکه کرده و پاک شود، سپس آنها را درون پودر نان فرو ببرید.

    روغن را بین دو ماهی تابه بزرگ مخصوص سرخ کردن تقسیم کرده و کاملا آن را گرم کنید. درون هر ماهی تابه 2 عدد * مرغ قرار داده و اجازه دهید تا دو طرف * ها به رنگ طلائی قهوه ای در بیاید ( در حدود 2 دقیقه ) . سپس * ها را از روغن در آورده و روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید. سپس روی * ها را با سس گوجه فرنگی، کمی از پنیر مازارلا ورقه ، نمک و فلفل و 1 ق غ پنیر پارمسان بپوشانید. آن ها را درون فر قرار دهید تا زمانیکه مرغ ها یکدست و کامل بپزد و پنیر ذوب شود.

    ( حدود 5 تا 7 دقیقه ) سپس از فر خارج کرده و آن ها را با برگ جعفری تزئین نمائید.

    سس گوجه

    مواد لازم:

    1 ق غ روغن زیتون

    1 پیاز بزرگ بصورت عالی و ظریف خرد شده

    4 حبه سیر خرد شده مخلوط با نمک به شکل خمیر در آمده

    2 قوطی کنسرو گوجه همراه آب آن که درون بلندر مخلوط و صاف شده

    1 قوطی کنسرو گوجه له شده

    1 قوطی کنسرو کوچک رب گوجه

    1 دسته کوچک جعفری

    1 فلفل سبز تند خرد شده (فلفل كبابي)

    نمک و دانه فلفل سیاه تازه

    طرز تهیه:

    روغن زیتون را درون ظرف تهیه سس متوسط تا درجه ملایم گرم کنید، سپس پیاز و سپس مایع سیر را اضافه کنید تا جائیکه صاف و یکدست شود. سپس گوجه بلندر شده و همچنین گوجه له شده و رب گوجه را اضافه نمائید بهمراه 1 فنجان آب، جعفری خرد شده، فلفل و سپس همه مواد را با هم بجوش آورید و نمک و فلفل را برای مزه دار کردن اضافه نمائید. حرارت را کم کنید تا مایع کمی غلیظ شود ( حدود 30 دقیقه ).سس شما آماده است.
    140_1314510556_original_bivtsywnxozdmlgpehjk.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.