1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

فوکاچا سیب زمینی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    فكاچا (focaccia) يك نان ايتاليايي است كه با روغن زيتون و سبزيهاي معطر درست مي شود.
    مواد لازم:
    سيب زميني متوسط =1 عدد
    آرد = 3 پيمانه
    روغن زيتون = يك سوم پيمانه
    خمير مايه = 2 قاشق غذاخوري
    نمك = مقداري
    آب ولرم = يك پيمانه
    سبزي معطر خشك شده = مقداري
    طرز تهيه:
    ابتدا سيب زميني را با مقداري آب و نمك آبپز كنيد.
    بعد از آبپز شدن آن را پوست بگيريد.
    آرد را الك كرده كناري بگذاريد
    به كمك يك چنگال سيب زميني آبپز شده را پوره (له كنيد)
    2 قاشق غذاخوري خمير مايه را در ظرفي ريخته
    و يك پيمانه آب ولرم (105 درجه فارنهايت) به آن اضافه كنيد و حسابي هم بزنيد تا خمير مايه در آب حل شود.
    سپس سيب زميني پوره شده را به آن اضافه كنيدو هم بزنيد.
    سپس روغن زيتون را به آن اضافه كنيد.
    و بعد آرد الك شده را نيز اضافه كنيد.
    نمك به آن بزنيد (بهتر است از قبل آرد و نمك را با هم مخلوط كنيد)
    خميري كه به دست مي آيد به دليل اينكه رقيق نمي باشد ديگر قابل هم زدن نيست.
    پس با دست آن را حسابي ورز دهيد.
    تا خمير يك دستي بدست آيد.
    يك ظرف شيشه اي برداشته داخل آن را با كمي روغن چرب كنيد.
    خمير را داخل آن گذاشته با پارچه يا حوله اي تمييز روي آن را بپوشانيد و حدود يك ساعت كناري بگذاريد.
    تا خمير حجيم و به اصطلاح ور بيايد.
    يك ظرف پيركس برداشته داحل آن را با روغن چرب كرده خمير را برداشته
    و به ظرف انتقال دهيد چنانچه از ظرف فلزي هم استفاده كنيد نتيجه كار يكي است. خمير را با دست در ظرف باز كنيد طوري كه كل سطح ظرف را بپوشاند
    سپس روي ظرف را دوباره پوشانده و بگذاريد يك ساعت ديگر خمير استراحت كند. پس مجموعا خمير ما 2 ساعت استراحت كرد.
    مقداري روغن زيتون نمك و سبزي خشك شده معطر ( آويشن،‌نعنا،‌مرزه و .... ) آماده كني
    به كمك دست روي سطح خمير را حفره هاي كم عمق ايجاد كنيد
    روغن زيتون را با سبزي هاي معطر (‌در اينجا آويشن)‌ مخلوط كرده
    و به كمك يك قلمو روي خمير بكشيد،‌ بگذاريد تا روغن زيتون ميان حفره ها نفوذ كن
    روي آن كمي نمك بپاشي
    فر را از قبل گرم كنيد و حدود 30 - 35 دقيقه روي 400 درجه فارنهايت در فر بگذاريد. (‌طبقه وسط فر) ‌و حدود 1 دقيقه هم طبقه زيرين فر بگذاريد تا روي آن برشته شود.
    140_1297629788_original_bkxhefijuwqaozspcdnl.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.