1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کشک بادمجان بیرجندی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    این غذا مخصوص بیرجند است و قبل از طبخ باید کشک مخصوص بیرجند و طغارچه آن را تهیه کنید.
    مواد لازم:
    کشک بیرجندی= نیم کیلو
    پیاز= 2 عدد
    گردو= 100 گرم
    بادمجان= 3 عدد
    گوجه فرنگی= 3 عدد
    نمک و فلفل سیاه و دارچین= به مقدار لازم
    نعنا خشک ساییده= به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    ابتدا کشکها را در آب گرم به مدت 4-5 ساعت خیس می کنیم. گردو را کاملا نرم می کنیم و در طغارچه می ریزیم و با دسته هاون می ساویم به طوریکه روغن آن کمی خارج شود. سپس کشکها را به گردو اضافه می کنیم و آهسته با دست می سابیم، اگر خیلی خشک شد کمی آب می ریزیم و باز هم می سابیم تا مقداری که می خواهیم به دست آوریم. سپس کمی آب در طغارچه می ریزیم و با کشکهای ساییده شده مخلوط می کنیم تا مایع بنفش تیره ای به دست آید، سپس آنها را کنار می گذاریم. یک پیاز را با کمی روغن تفت می دهیم و بادمجان های سرخ شده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. گوجه ها را حلقه حلقه کرده و به خورش اضافه می کنیم و کمی آب می ریزیم تا بپزد. پیاز دیگر را با کمی روغن تفت می دهیم وقتی طلایی شد، نمک و نعنا خشک را به آن اضافه می کنیم. بعد کشکها را در آن می ریزیم و زیاد هم نمی زنیم. وقتی کناره های ظرف کمی جوش زد یعنی غذا آماده است. کشک را در کاسه می ریزیم و روی آن فلفل سیاه و کمی دارچین می ریزیم. این غذا را با خورش بادمجان که آماده کرده اید سرو کنید.
    تذکر: موقع ساییدن کشکها نباید عجله کنید، چون ترش می شود به آهستگی این کار را انجام دهید و آب هم زیاد نریزید در پایان بیشتر آب را اضافه کنید.
    140_1297346851_original_kyiqwvrejhptxgblzdsc.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.