1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1132563286_saw.jpg
    مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)
    مواد لازم:
    ران مرغ=8 عدد
    زنجبیل تازه له شده=1 قاشق چایخوری
    سیر ریز شده=1 قاشق چایخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    فلفل=1 و 2/1 قاشق چایخوری
    روغن=3/2 لیوان(150 میلی لیتر)
    فلفل دلمه ای سبز=1 عدد خلال شده
    آب=3/2 لیوان
    آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
    ذرت و نخود سبز سرخ شده:
    کره=50 گرم
    ذرت شیرین کنسرو=200 گرم
    نخود سبز=200 گرم
    نمک=1 قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق چایخوری
    آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
    برگهای تازه گشنیز
    طرز تهیه:
    1.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
    2.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
    3.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
    4.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
    5.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
    6.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
    7.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
    8.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
    نوش جان!
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.