1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

چیکن تکه

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1131056758_DSC03293.jpg
    مواد لازم برای 6 نفر:
    زنجبیل تازه نرم شده=1 قاشق چایخوری
    سیر تازه رنده شده=1 قاشق چایخوری
    گشنیز ریز شده=1 قاشق چایخوری
    زیره نرم شده=2/1 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
    ماست=3 قاشق غذاخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
    * مرغ=1 و 2/1 کیلوگرم
    پیاز ورقه شده=1 عدد بزرگ
    روغن=3 قاشق غذاخوری
    مواد لازم جهت تزئین=
    6 برگ کاهو
    1 عدد لیموی قاچ شده
    طرز تهیه:
    1. زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
    2. ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم.
    3. مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم 3 ساعت یا ترجیحا 1 شب بماند.
    4. پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم.
    5. تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود 25 الی 30 دقیقه می گذاریم بپزد.
    6. مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.