1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سیب زمینی شکم پرباسس گوجه

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    سیب زمینی = ١ و ٢/١ کیلو گرم
    روغن سرخ کردنی = ٢ فنجان
    روغن زیتون = ٢ ق س (می توانید از هر روغن خوراکی دیگری نیز استفاده کنید)
    پیاز متوسط = ٢ عدد خرد شده
    گوشت چرخ کرده = ٧۵٠ گرم
    نمک = ٢/١ ق چ
    فلفل سیاه = ٣/١ ق چ
    هفت ادویه = ٢/١ ق چ (شامل آل اسپایس، فلفل سیاه، دارچین، پودر میخک، پودر جوز هندی، رازیانه و زنجبیل)
    دانه کاج = ٢ ق چ (در صورت در دسترس نبودن می توانید از بادام هندی نیز استفاده کنید)
    مواد لازم جهت تهیه سس:
    روغن زیتون = ٢ ق س
    سیر رنده شده = ٢ حبه
    گوجه فرنگی خرد شده = ٣ عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی = ٢ ق س
    فلفل سیاه = ٢/١ ق چ
    آب = ٢ فنجان
    طرز تهیه:
    سیب زمینی ها را پوست کنده و کمی از بالا و پایین آن را برش داده و برمی داریم.
    بعد از یک طرف با یک قاشق کوچک یا یک چاقوی مخصوص کمی از گوشت داخل سیب زمینی را خارج می کنیم (مثل زمانی که شکم گوجه یا بادمجان را برای دلمه خالی می کنیم). بعد ٢ فنجان روغن را داغ کرده و سیب زمینی ها را در آن سرخ می کنیم تا طلایی شود. وقتی سیب زمینی ها سرخ شد آنها را روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
    حال ٢ ق س روغن زیتون را کمی گرم کرده و پیازهای خرد شده را در آن تفت می دهیم(حدود ٣ دقیقه) بعد گوشت را به پیازها اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی گوشت سرخ شد ادویه ها را اضافه می کنیم و در آخر دانه های کاج بو داده را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمی داریم. (دانه های کاج را بر روی حرارت جداگانه کمی تفت می دهیم)
    حال شکم سیب زمینی های سرخ شده را با مواد بالا پر می کنیم و به کناری می گذاریم.
    طرز تهیه سس: ٢ ق س روغن زیتون را کمی گرم کرده سیر رنده شده را در آن کمی تفت می دهیم بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم بعد رب گوجه ، عدد قرص عصاره مرغ، فلفل سیاه و آب را اضافه کرده و صبر می کنیم تا مواد به جوش بیاید بعد زیر حرارت را کم می کنیم حدود ١٠ دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بیفتد.
    حال سس را در یک ظرف نسوز (مثل پیرکس) ریخته و سیب زمینی های شکم پر را در آن می چینیم روی ظرف را با آلومینیوم می پوشانیم و در فر با درجه حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد به مدت ۴٠ دقیقه می گذاریم.
    می توین این غذا را روی گاز هم بگذاریم.
    پودر هفت ادویه در کشورهای مختلف کمی متفاوت است در کشورهای اروپایی و آمریکایی معمولاً همون ادویه هایی که در بالا گفتم ولی مثلاً در لبنان شامل ( زیره، پابریکا، تخم گشنیز، جوز هندی، فلفل سیاه، میخک، دارچین، کمی هل) شما بر اساس سلیقه و ذائقتون می تونید از هر کدوم از ادویه های ذکر شده استفاده کنید.
    140_1296406376_original_ytapjnkgvhiwfqblczse.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.