1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

پلوی لبنانی(مجبوس)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1130235838_DSC03306.jpg

    مواد لازم :
    برنج= 4 پيمانه
    فلفل دلمه ای= 2 عدد
    گوجه فرنگی فيله شده= 4 عدد
    پيازسرخ شده= 6 قاشق غذاخوری
    فيله مرغ= 500 گرم
    هل درسته= 1 قاشق مرباخوری
    زيره سياه نيمه کوب= 1 قاشق مرباخوری
    پودرکاری= 1 قاشق مرباخوری
    دارچين= 1 قاشق مرباخوری
    زرچوبه= 1 قاشق چايخوری
    فلفل سياه درسته= 1 قاشق غذاخوری
    زعفران آب کرده= 3 قاشق مرباخوری
    برگ بو= 2 عدد
    کره و روغن برای سرخ کردن
    طرز تهیه:
    برنج را آبکش کرده و کنار می گذاريم فيله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد در کره تفت می دهيم ( فيله ها را ابتدا با بيفتک کوب می کوبيم و بعد مزه دار می کنيم ) پيازسرخ شده را با فيله گوجه فرنگی روی حرارت متوسط گذاشته تفت می دهيم بعد از 3 دقيقه زيره سياه + دارچين + زرچوبه + برگ بو+ پودرکاری + فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه کرده خوب با هم مخلوط کرده هم می زنيم تا مواد غلظت بگيرند و درآخر هم زعفران را اضافه می کنيم نيمی از اين مواد را لابلای برنج آبکش ريخته و دم می کنيم بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف کشيده و بقيه مواد را روی آن می ريزيم. ( زمان کشيدن برنج برگ بو را درمی آوريم)
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.