1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خوراک قارچ و سیب زمینی و بادمجان شکم

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    سيب زميني ريز= 1 کيلو
    قارچ ريز = 500 گرم
    پياز= 2 عدد
    مخلوط پوره و آب گوجه فرنگي=4 پيمانه
    رب گوجه فرنگي= يک قاشق مرباخوري
    جعفري ريز شده = 4 قاشق غذا خوري
    نان تست= به تعداد
    تخم مرغ = به تعداد
    پودر فلفل قرمز و دارچين=به ميزان لازم
    خامه ي رقيق= در صورت تمايل
    کره = 100 گرم
    نمک و فلفل = به ميزان لازم
    روغن مايع = 3 قاشق غذاخوري
    طرز تهیه:
    سيب زميني ها را پوست کنده و بشوييد و در آبکش بريزيد تا آب آن کاملاً برود .
    پياز خرد شده را همراه با نصف مقدار کره و 1 قاشق روغن مايع در قابلمه تفت دهيد . سيب زميني ها را اضافه کرده به مدت يک دقيقه تفت دهيد . سپس مخلوط پوره و آب گوجه فرنگي را اضافه کرده در قابلمه را ببنديد و بگذاريد تا سيب زميني ها با حرارت ملايم پخته شوند .
    در ظرف ديگري قارچ هاي شسته و تميز را با باقي کره و روغن مايع تفت داده و در انتهاي مرحله تفت ، جعفري خرد شده را به قارچ اضافه کرده و يکي دو دقيقه ديگر مواد را روي حرارت هم بزنيد . نصف مايه ي قارچ را به سيب زميني ها اضافه کنيد و بگذاريد تا جا بيفتد .
    در ظرف مورد نظر ابتدا سيب زميني و سپس روي آن قارچ و جعفري را ريخته و روي قارچ ها يک برش نان تست که يک تخم مرغ نيمرو رويش باشد بگذاريد و کمي نيز دارچين و پودر فلفل قرمز بپاشيد . در صورت تمايل مي توانيد يک قاشق خامه ي رقيق هم روي نان تست بريزيد . اين غذا را هم مي توان در ظرف بزرگ تهيه کرد و هم مي توان در فنجان هاي مخصوص براي هر نفر تهيه کرد . ضمناً مي توان با پيازچه ي خرد شده و فلفل دلمه اي کبابي هم آن را تزئين کرد .
    140_1295459347_original_lotfgiakhbyzuxrndqvj.jpg
    مواد لازم:
    موتزارلاي رنده شده= 200 گرم
    بادنجان دلمه اي= 3 عدد
    مرغ بدون استخوان= 600 گرم
    نمك و فلفل=به ميزان لازم
    روغن= به ميزان لازم
    پياز درشت= يك عدد
    قارچ=200 گرم
    سير= يك حبه
    جعفري= يك چهارم پيمانه ، ساطوري
    سس سفيد= 2 ليوان
    گوجه فرنگي متوسط= 6 عدد، رنده شده
    پودر نان خشك= يك چهارم پيمانه
    طرز تهیه:
    بادنجان ها را از وسط نصف كرده داخلش را درآورده ، خرد كرده و سرخ كنيد. مرغ ها را هم حبه اي خرد كرده ، به همراه نمك و فلفل سرخ كنيد و كنار بگذاريد . در همان تابه پيازها و قارچ را هم سرخ كنيد. در آخر مرغ ، قارچ ، سير ، پياز ، جعفري ، نيمي از سس سفيد و نيمي از پنير موتزارلا را مخلوط كنيد .بادنجان ها را سرخ كرده ، سپس داخلش را از اين مواد پر كنيد. گوجه فرنگي هاي رنده شده را داخل ظرف فر بريزيد و بادنجان هاي پر شده را روي آن بچينيد . روي آن را با بقيه ي سس سفيد و پنير رنده شده پوشانده در ظرف را بسته و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد بگذاريد تا بادنجان ها پخته و پنير طلايي شود. در انتها در ظرف را برداشته تا روي آن بهتر رنگ بگيرد.
    نكته :
    1 ـ بادنجان ها را مي توانيد راه راه و يا كامل پوست بگيريد.
    2 ـ اين غذا را مي توانيد روي گاز نيز تهيه كنيد.
    3 ـ مي توانيد مقداري گوجه فرنگي تفت داده و به مايه دروني اضافه كنيد.
    140_1295380145_original_uzkimtdhxwynpsqcjgfv.jpg
     

    فایل های ضمیمه:

    موضوعات مشابه

    saeed از این پست تشکر کرده است.
  2. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    اقا دمت گرم خیلی مردی
     

کاربران با جستجوی این کلمات وارد انجمن شده اند

  1. خوراک بادمجان و سیب زمینی

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.