1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ سرخ كرده خوش طعم با سس قارچ

شروع موضوع توسط baranbahar در ‏11 سپتامبر 2013 در انجمن انواع غذا ها و طرز تهیه آن ها

  1. baranbahar

    baranbahar ♥♥♥♥♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    18,925
    تشکر شده:
    17,497
    جنسیت:
    زن
    مرغ سرخ كرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.

    زمان تهیه و آماده سازی: 5 دقیقه
    زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم برای 2 نفر:

    * مرغ: 2 عدد

    روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط: یك عدد، خرد شود.

    سیر:‌ 2 حبه

    آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

    پودر سبزی‌جات معطر: 2- 1 قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

    قارچ: 250 گرم

    خامه:‌4/3 پیمانه

    سس سویا: یك قاشق غذاخوری

    آرد ذرت: ‌یك قاشق غذاخوری

    كره: یك قاشق غذاخوری

    روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    • فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.

    • هر * مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.

    • روی *‌های مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

    • در این میان، در یك تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

    • تكه‌های * مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آن‌ها را 2- 1 دقیقه سرخ كنید.

    • مرغ‌ها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

    • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.



    awww.seemorgh.com_images_iContent_1389_2_roasted_paprika350.jpg



    • در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

    • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.

    • كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.

    • سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید.
     

    موضوعات مشابه

    Last edited: ‏11 سپتامبر 2013
    somaye از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.