1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

مرغ کره ای(هندی)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1141044597_DSC03298.jpg
    مواد لازم برای 4 نفر:
    کره=100 گرم
    روغن=1 قاشق غذاخوری
    پیاز ریز شده=2 عدد متوسط
    زنجبیل تازه له شده=1 قاشق چایخوری
    پودر کاری=2 قاشق چایخوری
    گشنیز نرم شده=2 قاشق چایخوری
    پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
    زیره سیاه درسته=1 قاشق چایخوری
    سیر تازه خورد شده=1 قاشق چایخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    هل سبز درسته=3 عدد
    دانه فلفل سیاه=3 عدد
    ماست=3/2 پیمانه/150 میلی لیتر
    رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
    مرغ=8 تکه بدون پوست
    آب=3/2 پیمانه
    خامه کم چرب=3/2 پیمانه
    برای تزئین:
    گشنیز تازه-2 عدد فلفل سبز ریز شده
    طرز تهیه:
    1. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
    2. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
    3. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
    4. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم.
    5. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
    6. خامه را اضافه کرده و بمدت 10 تا 15 دقیقه دیگر می پزیم.
    7. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
    نوش جان
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.