1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه باباغنوش با گوشت بره

شروع موضوع توسط sahar.te در ‏24 سپتامبر 2013 در انجمن ساندویچ و پیتزا

  1. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه باباغنوش با گوشت بره







    مواد لازم

    فيله ي بره/ 500 گرم
    پوست ليموي رنده کرده/ 1 قاشق چايخوري
    مخلوط سبزي هاي معطر/ 1 قاشق سوپخوري
    روغن زيتون/ 1 قاشق سوپخوري
    نان پيتا/ 4 عدد
    باباغنوش/ 250 گرم
    برگ هاي ريز کاهو/ 50 گرم
    مواد لازم براي تهيه ي باباغنوش:

    بادمجان متوسط/ 2 عدد
    سير پوست کنده/ 2 حبه
    روغن زيتون/ 2 قاشق سوپخوري
    نمک و فلفل/ به ميزان لازم
    ارده/ 2 قاشق سوپخوري
    پودر گردو/ 3 قاشق سوپخوري
    آبليمو/ 4 تا 5 قاشق سوپخوري
    روش تهيه

    ابتدا فيله ي بره، پوست ليمو، مخلوط سبزي و روغن زيتون را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط کنيد و 20 دقيقه در يخچال نگه داريد. حالا فيله را در تابه ي بزرگي بگذاريد و روي حرارت تند تفت دهيد. آن گاه، رويش را بپوشانيد و بعد از گذشت 10 دقيقه، آن را به قطعات خيلي نازک ببريد. اينک نان را برش بزنيد و باباغنوش را لاي آن بريزيد، سپس قدري گوشت و کاهو نيز در آن قرار دهيد. غذا آماده ي ميل کردن مي باشد.
    روش تهيه باباغنوش: ابتدا بادمجان را کبابي کنيد، پوست آن را بگيريد و همراه با سير، روغن زيتون، نمک و فلفل در کاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد تا کاملاً نرم و يکدست شود. اينک باباغنوش را در ظرف مناسبي بريزيد. ارده، گردو و آبليمو را بيفزائيد و مخلوط نمائيد. حالا آن را يک ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده ي مصرف شود.
    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_09_001_R1701.JPG
    منبع: آشپزباشي شماره 51
     

    موضوعات مشابه

    ali ss و •¤ ölö§ ¤• از این پست تشکر کرده اند.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.