1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سوپ قارچ

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن سوپ و سالاد

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد


    مواد لازم :
    پیاز متوسط :دوعدد
    سیر :سه حبه
    قارچ :250 گرم
    آب مرغ :6 لیوان یا 5/1لیتر
    شیر :سه لیوان
    آرد :چهار قاشق غذاخوری
    فلفل سفید :یک ونیم قاشق چایخوری
    فلفل قرمز :نصف قاشق چایخوری

    جعفری تازه :یک قاشق غذا خوری ویا خشک :نصف قاشق غذاخوری

    زعفران :یک چهارم قاشق چایخوری

    روغن :دو قاشق غذاخوری

    کره :40 گرم (اگه آب مرغ خیلی چرب هست می تونید آنرا کم کنید )

    نمک :به میزان لازم .
    ابتدا چند قطعه استخوان مرغ (مثل * و گردن وبال )را می گذاریم با حدود دولیتر آب ویک حبه سیر وبرگ بو بجوشه .که حدودا سه ربع کافیه .بهتره در دیگ بسته باشه ودر آخر حدود 6لیوان آب باقیمانده باشه .

    پیاز ها را ریز خرد می کنیم ودر مخلوط کره وروغن خوب تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه وسپس سیر بسیار ریز شده را هم به آن اضافه می کنیم ومجددا مدت کوتاهی تفت می دهیم .
    قارچ را به صورت حبه قندی خرد می کنیم وبه مخلوط بالا اضافه می کنیم ومجددا تفت می دهیم تا اب قارچ تمام بشه .در اخر دونوع فلفل وکمی نمک هم به آن اضافه می کنیم
    آب مرغ را صاف می کنیم ووقتی روی حرارت به جوش آمد مخلوط قارچ وسیر وپیاز را به آن می افزاییم وصبر می کنیم حدود 7-8 دقیقه قارچ پخته بشه .
    آرد را در شیر سرد حل می کنیم وبه همراه زعفران به دیگ اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا سوپ لعاب دار بشه .
    در آخر نمک دیگ را اندازه می کنیم و جعفری هم به سوپ اضافه می کنیم وبعد از دوتا سه دقیقه از روی حرارت برمی داریم .
    سوپ قارچ حاضره وبسیار خوشمزه ...نوش جان
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود -gol-
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.