1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه پيتزاي واژگون

شروع موضوع توسط rezanik در ‏24 سپتامبر 2013 در انجمن ساندویچ و پیتزا

  1. rezanik

    rezanik برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آگوست 2013
    ارسال ها:
    726
    تشکر شده:
    663
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه پيتزاي واژگون







    اين غذا از اين جهت که داراي تمام مواد تشکيل دهنده ي پيتزاست، چنين ناميده مي شود، اما طعم آن از هر پيتزايي که تاکنون خورده ايد دلچسب تر است.
    مواد لازم براي هشت نفر

    گوشت چرخ شده ي گوساله: نيم کيلو
    پياز خرد شده: يک پيمانه
    فلفل دلمه يي خرد شده: يک پيمانه
    پيروني درشت خرد شده : صد گرم
    سس پيتزا: 450 ميلي ليتر
    قارچ خرد شده و آب گرفته: يک قوطي کنسرو
    پودر رازيانه: يک دوم قاشق چايخوري
    پودر آويشن: يک دوم قاشق چايخوري
    پودر نعنا: يک دوم قاشق چايخوري
    تخم مرغ: دو عدد
    شير: يک پيمانه
    روغن مايع: يک قاشق سوپخوري
    آرد: يک پيمانه
    پنير نازک ورقه شده (مانند موتزارلا):450 گرم
    پنير پارامسان رنده شده: يک چهارم پيمانه
    awww.rasekhoon.net_userfiles_Article_1390_08_03_1914861.JPG
    طرز تهيه

    گوشت، پياز و فلفل را در يک قابلمه ي بزرگ ريخته، روي حرارت کم قرار مي دهيم، به طوري که آب بيندازد. سپس آن را با حرارت متوسط درحدي مي پزيم که گوشت قهوه يي رنگ و سبزيجات نرم شوند. سس پپروني، سس پيتزا، قارچ و پودر سبزيجات معطر را مخلوط کرده و به مايه ي گوشت اضافه مي کنيم. در ظرف را کنار گذاشته، مي گذاريم محتويات قابلمه به جوش بيايد. سپس حرارت را کم مي کنيم و گاهي محتويات ظرف را بهم مي زنيم.
    در اين بين براي روي پيتزا، در کاسه ي کوچکي تخم مرغ ها، شير و روغن را مخلوط کرده و با همزن برقي به مدت يک دقيقه هم مي زنيم، آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم تا مايه ي يکنواختي حاصل شود.
    يک ظرف مستطيل شکل پيرکس را در اندازه ي مناسب انتخاب کرده، کف و اطراف آن را چرب مي کنيم. مايه ي گوشت را داخل ظرف ريخته، ورقه هاي پنير را روي آن مي چينيم. مايه ي آرد و تخم مرغ را بطور يکنواخت روي آن مي ريزيم تا تمام مواد زير خود را بپوشاند، سپس پنير رنده شده را روي آن مي پاشيم.
    ظرف را به مدت 25 تا سي دقيقه در فر چهارصد درجه ي فارنهايت (204 درجه ي سانتيگراد) قرار مي دهيم تا روي آن پف کرده و طلايي شود. بلافاصله پس از تهيه سرو مي کنيم.
    منبع: 7 روز زندگي شماره 93
     

    موضوعات مشابه

    Last edited by a moderator: ‏24 سپتامبر 2013
    accountant از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.