1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خمیر بابا

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خمیرها

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه خمیر بابا - کتاب هنر آشپزی - رزا منتظمی - وبلاگ گروه آشپزی
    مواد لازم:
    ۱. آرد سفید ۱.۵ پیمانه (۱۷۵ گرم)
    ۲. کره ۵۰ گرم
    ۳. پکین پادر ۲ قاشق مرباخوری (یا خمیر ترش یک قاشق سوپخوری)
    ۴. پودر قند : یک قاشق سوپخوری
    ۵. شیر نیم گرم نصف پیمانه(در حدود یک دسی لیتر)
    ۶. تخم مرغ ۲ عدد
    ۷. نمک به مقدار کم

    طرز تهیه:
    بکین پادر یا خمیر ترش را در شیر حل میکنیم ، نمک و تخم مرغ ها را با این مایع مخلوط می نمائیم.
    آرد را در ظرف گودی که بهتر است فلزی باشد میریزیم (ظرف را قبل از ریختن آرد کمی گرم کنید) وسط آرد را گود می کنیم و مایع بکین پادر یا خمیر ترش را وسط آرد می ریزیم و آرد را با این مواد مخلوط می نمائیم و خوب مالش میدهیم به طوری که مایه کاملا کش پیدا کند.
    خمیر را باید حدود ۴ تا ۵ دقیقه به حالت کش دادن ورز بدهید ، بعد روی خمیر را بپوشانید و خمیر را در جای گرمی بگذارید تقریبا یک ساعت بماند.
    کره را با پودر قد مخلوط کنید و به هم بزنید تا کره کاملا نرم و لطیف شود بعد خمیر را که باید حجم آن دو برابر شده باشد با کره مخلوط نمائید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه دیگر خمیر مخلوط با کره را به صورت کشیدن ورز دهید.
    این خمیر برای تهیه شیرینی های کوچک بابا آماده است.
    در صورتی که بخواهیم این خمیر بهتر ور بیاید ممکن است به جای یک ساعت دو ساعت در جای گرم بگذاریم بماند، بعد کره و پودر قند را مخلوط کنیم و ممکن است به جای بکین پادر یک قاشق غذاخوری رداستار را در کمی آب نیم گرم حل کنیم و بعد مصرف کنیم (رداستار نوعی مایه خمیر خشک است)
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.