1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

نوع ساده خمیر ورقه شده

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خمیرها

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه نوع ساده خمیر ورقه شده - کتاب هنر آشپزی - رزا منتظمی - وبگاه آشپزی
    مواد لازم:
    ۱. آرد سفید خیلی خوب ۵۰۰ گرم
    ۲.کره ۴۰۰ گرم
    ۳. آب لیمو یک قاشق
    ۴. آب سرد نیم پیمانه
    ۵. نمک به مقدار کم
    با این مواد در حدود یک کیلو خمیر به دست می آید.
    طرز تهیه:
    کره را به هم می زنیم تا نرم و لطیف شود آرد را در ظرفی می ریزیم و وسط آن را گود می کنیم و کره و نمک و آبلیمو و آب سرد را وسط آرد می ریزیم و آرد را خمیر می کنیم به طوری که تمام مواد مخلوط شود و خمیر به دست نچسبد در صورتی که خمیر چسبندگی داشت کمی آرد اضافه می کنیم و در صورتی که سفت بود کمی آب به خمیر اضافه می کنیم .
    بعد خمیر را در جای خنک یکی دو ساعت می گذاریم بماند .روی میز را آب می پاشیم و خمیر را به شکل مستطیل باز می کنیم و مثل خمیر ورقه شده یا میل فوی سه لایه تا می زنیم و باز خمیر را باز می کنیم و این عمل را چهار بار تکرار می کنیم لازم نیست دیگر در فاصله باز کردن خمیر آنرا در یخچال قرار دهیم.
    برای طبخ خمیر فوق و خمیر میل فوی باید فر قبلا با آخرین درجه حرارت داغ شود و بعد به نسبت هر نوع طبخی که می خواهیم زمان و مقدار حرارت آن را تغییر دهیم.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.