1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

سه دلیل کاهش قند خون بعد از صرف غذا

شروع موضوع توسط behnamSafir26 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن بهداشت

  1. behnamSafir26

    behnamSafir26 BehNam کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    1,016
    تشکر شده:
    245
    جنسیت:
    مرد
    سه دلیل کاهش قند خون بعد از صرف غذا

    awww.taknaz.ir_user_files_L129322103886.jpg
    در افراد سالم، سطح قند خون بعد از صرف یک وعده ی غذایی کمی بالا می رود. این افزایش قند خون محرک ترشح انسولین، هورمونی که در پانکراس یا همان لوزالمعده تولید می شود، است.

    انسولین می تواند مولکول های قند را که کربوهیدرات نیز نامیده می شوند به سمت سلول ها حمل کند؛ بنابراین از افزایش بیش از حد سطح قند خون و در نتیجه دیابت، پیشگیری می کند. از طرف دیگر، انسولین زیاد می تواند قند خون را پایین بیاورد که هیپوگلیسمی نام دارد.

    سطح پایین قند خون بعد از یک وعده ی غذایی می تواند به دلیل یکی از موارد زیر باشد:
    * تولید زیاد یا بیش از اندازه ی انسولین در افراد غیر دیابتی یا دریافت بیش از نیاز انسولین در افراد دیابتی.
    * رژیم کم کربوهیدرات.
    * سرطان تشخیص داده نشده ی پانکراس.
    در ادامه راجع به هر کدام توضیح مختصری می دهم:

    1- انسولین بیش از حد نیاز
    پانکراس افراد مبتلا به دیابت نوع یک، توانایی تولید انسولین را از دست داده است. این توضیح نشان می دهد که این افراد برای تنظیم و کنترل قند خون شان به دریافت منظم انسولین نیاز حیاتی دارند. دیابتی ها اغلب اوقات یک دوز مختصری از انسولین را باید موقع صرف غذا استفاده نمایند؛ حال اگر این دوز بالاتر از حد طبیعی باشد ممکن است موجب افت شدید قند خون شود؛ حتی بعد از یک وعده ی غذایی.
    در مورد افرادی که دیابتی نیستند، کاهش قند خون بعد از یک وعده ی غذایی می تواند نشان دهنده ی فعالیت بیش از حد پانکراس باشد؛ شرایطی که تحت عنوان "هایپرانسولینمیا" نامیده می شود.

    2- فقدان کربوهیدرات:
    غذاهای مختلف میزان کربوهیدرات شان بسیار متغیر است. مثلا موز تقریبا دو برابر هندوانه کربوهیدرات دارد، در حالی که برنج می تواند تا 6 برابر بیشتر از کدو تنبل کربوهیدرات داشته باشد.
    یک برنامه ی غذایی متعادل باید حاوی یک منبع کربوهیدراتی باشد، مثلا سیب زمینی، نان، ماکارونی، برنج و لوبیاها در میان دیگر غذاها بیشتر به چشم بخورد.
    فردی که یک رژیم فقیر از کربوهیدرات را دریافت می کند ممکن است کاهش سطح قند خون را حتی بعد از یک وعده ی غذایی، تجربه کند.

    3- وجود تومور در لوزالمعده:
    اگر فردی با میزان انسولین طبیعی، قند خون پایینی بعد از صرف یک وعده ی غذایی غنی از کربوهیدرات داشته باشد، این می تواند نمایانگر وجود تومور در پانکراس وی باشد.
    سرطان قسمت انسولین ساز پانکراس معمولاً خوش خیم و بی خطر است، به این معنی که رشد خیلی وسیعی نمی کند و دیگر این که به دیگر قسمت های بدن پخش و گسترده نمی شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.