1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کیک خامه ای با مارمالاد

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن کیک ها

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    تخم‌مرغ شش عدد
    آرد سفيد 150 گرم
    آب‌جوش دو قاشق غذاخوري
    شكر 150 گرم
    وانيل نصف قاشق چايخوري
    بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري
    [​IMG]
    کیک خامه ای با مارمالاد
    طرز تهيه
    ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ را جدا كرده، سفيده را هم مي‌‌زنيم و زرده را در ظرفي جداگانه با شكر مخلوط مي‌‌كنيم تا به صورت كرم رنگ در بيايد، وانيل را اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم. آب‌جوش و سفيده را به مواد اضافه كرده، آرام هم مي‌‌زنيم. بيكينگ‌پودر و آرد سفيد الك شده را افزوده و هم مي‌‌زنيم. مواد را داخل قالبي كه در آن كاغذ روغني گذاشته‌ايم ريخته و در فري كه يك ربع قبل روي درجه 180 سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌‌گذاريم. بعد از 20 دقيقه كيك را امتحان مي‌‌كنيم تا پخته باشد. كيك را از فر خارج مي‌‌كنيم تا سرد شود. بعد از اینکه این کیک اسفنجی آماده شد ،خامه ساده را با پودر شكر و خامه قنادي (شيرين‌شده) به نسبت يك به سه هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد وقتي كه خامه فرم گرفت كيك را از وسط نصف كرده و روي دو نيمه را خامه مي‌‌زنيم. در وسط كيك مي‌‌توان از كمپوت دلخواه هم استفاده كرد. نيمه دوم را روي قسمتي كه كمپوت را گذاشته‌ايم مي‌‌گذاريم و روي كيك را مارمالاد مي‌‌ماليم.
    براي تزئين كيك از خامه قنادي ،خامه ساده ،مارمالاد ،كمپوت (ميوه دلخواه) وپودرشكر استفاده می کنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.