1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ســوپ شـــیــر مخصــوص افطــار

شروع موضوع توسط Rain man در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن سوپ و سالاد

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم براي 4 نفر :
    هويچ =3 عدد متوسط
    سيب زميني =يك عدد متوسط
    جو پرك شده =يك ليوان
    بلغور گندم =يك استكان
    آرد سفيد =يك قاشق غذا خوري
    مرغ =200 گرم
    شير =5-6 ليوان
    پياز =يك عدد متوسط
    جعفري خرد شده =دو قاشق غذا خوري
    آبليمو =سه قاشق غذاخوري
    نمك =به مقدار لازم
    طرز تهيه :
    جو و بلغور را از نيم ساعت قبل در مقداري آب سرد خيس كنيد .
    هويچ و سيب زميني را ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .
    پياز را نگيني ريز خرد كنيد و همراه با مرغ و 4 ليوان آب، بگذاريد با حرارت ملايم بپزد .
    بعد از يك ساعت جو و بلغور و هويچ را به مرغ اضافه كنيد .
    بعد از اضافه كردن مواد بالا ، يك ساعت صبر كنيد تا هويچ كاملا بپزد . بعد سيب زميني را به ظرف اضافه كنيد . ( دقت كنيد در تمام مراحل حرارت زير ظرف كاملا ملايم و درب ظرف بسته باشد )
    وقتي مواد كاملا پختند ، درب ظرف را برداريد و اجازه دهيد تا كمي آب سوپ كشيده شود . ( اگر مرغي كه استفاده كرديد با استخوان بود ، در اين مرحله مرغ را از ظرف خارج كنيد و استخوانهاي آن را پاك كنيد و دوباره داخل سوپ بريزيد )
    وقتي آب سوپ كشيده شد ، يك قاشق غذا خوري آرد را در يك ليوان شير سرد حل كنيد و داخل سوپ بريزيد و هم بزنيد . و بعد باقيمانده شير را ليوان ليوان به سوپ اضافه كنيد . ( توجه داشته باشيد كه يكباره تمام شير را داخل ظرف نريزيد چون مواد وا ميروند ! )
    بعد از اضافه كردن شير ، تا آخرين مرحله پخت ، درب ظرف را باز بگذاريد و كمي حرارت را بيشتر كنيد و هرچند دقيقه يكبار ، سوپ را هم بزنيد .
    معمولا يك ساعت بعد از اضافه كردن شير ، سوپ آماده مصرف است . از يك ساعت به بعد هرچه سوپ بيشتر روي حرارت باشد ، غليظ تر ميشود كه اين بستگي به ذائقه شما دارد .
    دو _ سه دقيقه قبل از سرو ، جعفري را به سوپ اضافه كنيد و هم بزنيد و بعد حرارت زير ظرف را خاموش كنيد .
    موقع سرو آبليمو را به سوپ اضافه كنيد ، نمك آن را اندازه كنيد و سوپ را در ظرف مورد نظر سرو كنيد .
     
  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود .................................... tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.