1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کیک ناپلئونی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن کیک ها

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    کیک اسفنجی یک عدد
    خمیر ورقه ای 500 گرم
    خامه فرم گرفته به میزان لازم
    مواد لازم کرم زرد آلو:
    قیسی خرد شده 150 گرم
    شکر 200 گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    کره 60 گرم

    طرز تهیه


    خمیر ورقه ای را به ضخامت 2 میلی متر باز کرده سطح روی آن را چنگال بزنید و در فر داغ ( 200 درجه ) سانتی گراد به مدت 250 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن سطح روی خمیر را با کرم زرد آلو بپوشانید روی آن را خامه فرم گرفته بمالید و کیک اسفنجی را روی آن قرار دهید سپس روی کیک اسفنجی را خامه مالیده تکه دیگر خمیر پخته را نیز با کرم زردآلو و خامه پوشش داده روی کیک اسفنجی قرار دهید سطح روی کیک را با خامه فرم گرفته پوشانده روی آن را با کرم گاناژ سفید و یا خرده های خمیر ورقه ای بپوشانید در یخچال قرار داده بعد از خنک شدن به ابعاد دلخواه برش دهید.
    طرز تهیه کرم زردآلو : قیسی را داخل ظرفی ریخته روی آن آب بریزید تا حدی که روی میوه را بپوشاند ظرف را روی حرارت قرار دهید تا میوه پخته و نرم شود از روی حرارت برداشته داخل دستگاه غذا ساز بریزید. بقیه مواد را نیز اضافه کرده تا تمام مواد مخلوط شده صاف و یکدست شود مجددا" مواد را روی حرارت برگردانید هم بزنید تا غلیظ شود کنار گذاشته تا کرم خنک و آماده مصرف شود.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.