1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

كيك با رويه مرنگ

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن کیک ها

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    كره 125 گرم
    تخم مرغ كامل 1 عدد
    پيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري
    دارچين 1 قاشق چايخوري
    شكر ريز( براي مرنگ) 100 گرم
    خلال بادام( براي رويه) 4/1 پيمانه
    شكر قهوه اي 120 گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    شير 200 ميلي ليتر
    دارچين( براي رويه) 2/1 قاشق چايخوري
    آرد 225 گرم
    شكلات سياه رنده شده 100 گرم
    سفيده تخم مرغ ( براي مرنگ) 2 عدد
    شكر( براي رويه) 1 قاشق چايخوري
    پودر نارگيل( براي رويه) 1 قاشق سوپخوري

    طرز تهیه

    كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا به شكل كرم در آيد زرده تخم مرغ را اضافه كرده و پس از مخلوط شدن تخم مرغ كامل را اضافه كنيد سپس شكلات رنده شده را اضافه كرده مخلوط كنيد آرد را به همراه دارچين و پيكينگ پودر به مواد فوق به همراه شير بطور متناوب مخلوط كنيد و در قالب 30*20 كه از قبل چرب شده است بريزيد مواد را كنار بگذاريد تا مرنگ آماده شود . طرز تهيه مرنگ : سفيده تخم مرغ را با همزن بزنيد تا فرم بگيرد سپس شكر را بتدريج به آن اضافه كنيد و خوب بزنيد ( مدت زدن شكر به همراه سفيده حدود 8 دقيقه طول مي كشد ) بعد از اينكه شكر خوب سفيد شد مرنگ آماده را روي مايه كيك صاف كنيد و مواد رويه را كه تماماٌ با هم مخلوط شده است روي مرنگ بريزيد و قالب را در طبقه وسط فر به مدت 55 دقيقه قرار دهيد بعد از اين زمان از فر خارج كرده و بعد از 10 دقيقه تامل كيك را در قالب برش داده و در ظرف بچينيد . اين كيك را در ظرف دردار به مدت 2 روز ميتوان نگهداري كرد. اين مواد براي 10 نفر در نظر گرفته شده است . درجه فر 160 درجه سانتي گراد است .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.