1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

"قیمه نثار ( غذای سنتی قزوین )"

شروع موضوع توسط baranbahar در ‏8 اکتبر 2013 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. baranbahar

    baranbahar ♥♥♥♥♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    18,925
    تشکر شده:
    17,497
    جنسیت:
    زن
    "قیمه نثار ( غذای سنتی قزوین )"

    مواد لازم:

    گوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم
    برنج 6 پیمانه
    زرشک یا کشمش پلویی 2 قاشق غذاخوری
    شکر 1 قاشق غذاخوری
    پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    خلال پرتقال شیرین شده 1 قاشق غذاخوری
    خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
    خلال پسته 1 قاشق غذاخوری
    گلاب 1 قاشق غذاخوری
    دارچین، هل، زیره 1 قاشق غذاخوری
    کره 100 گرم
    زعفران آب گرفته غلیظ 1 قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.
    گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.
    مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را همراه با چند دانه هل و مقداری زعفران به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.
    بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.
    خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.
    میتوانید خلال پرتقال را از شب قبل در آب گرم خیس کرده و هر چند ساعت یکبار آبش را عوض کنید . و هم این که میتوانید چند بار بجوشانید و آبش را دور بریزید تا تلخیش از بین برود.
    خلال پرتقال را توی مقدار کمی روغن تفت دهید و شکر را بهش اضافه کنید تا کمی نرم شود و آبش کاملا کشیده شود ( نه این که سرخ و خشک بشود)
    زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.(یا کشمش پلویی بدون شکر)
    یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

    تزیین:

    یک لایه برنج ساده را در دیس ریخته و سپس یک لایه از مایه گوشت روی آن بریزید، به نسبت میزان برنج و گوشت لایه لایه این کار را تکرار کنید و در نهایت روی آن را با خلالهای بادام، پسته، نارنج (پرتقال) و برنج زعفرانی و زرشک(کشکمش) تزئین کنید.

    533327_511671238868681_2020474240_n.jpg
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.