1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

اسلایس میوه و پسته

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    شیر عسلی 100 میلی لیتر
    کره65 گرم
    بیسکویت خرد شده 75 گرم
    کشمش 50 گرم
    قیسی 50 گرم
    پوست پرتقال شکری شده 50 گرم
    گیلاس شکری شده 50 گرم
    پسته خرد شده 50 گرم
    پودر نارگیل 35 گرم
    شکلات برای تزیین 100 گرم
    پسته برای تزیین 50 گرم
    [​IMG]
    اسلایس میوه و پسته
    طرز تهیه
    شکروکره راخوب باهم مخلوط کرده وسپس آردرا اضافه می کنیم ویعد تخم مرغ (کامل )رابه آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم مواد آماده شده رادر قالب 20*30 ریخته وبه مدت 25 دقیقه داخل فرطبقه وسط با دمای 175 درجه سانتی گراد پخت می کنیم وبعد از فر خارج کرده ومی گذاریم سرد شود.(حتماداخل قالب کاغذ مومی انداخته شود).
    طرز تهیه مواد رویه
    کره 60 گرمی وشیر عسل وعسل را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می گذاریم تا چند جوش بخورد (حدود 10 دقیقه)بعد خامه را به آن اضافه کرده واز روی حرارت بر میداریم .حالا مواد پایه شیرینی که داخل قالب است وسرد شده را در اختیار داریم پسته خرد شده را روی این خمیر پخته شده می ریزیم ومواد رویه را که هنوز گرم است روی ان ریخته وبعد مجددا شیرینی را با همان قالب داخل فر گذاشته وبه مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 175 درجه سانتی گراد در طبقه بالای فر اجازه پخت نهایی به شیرینی می دهیم .حالا شیرینی آماده است وپس از سرد شدن قابل سرواست .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.