1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

تارتلت بادام و شکلات

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    برای 12 نفر
    خمير فونسه يا بريزه 300 گرم
    شكلات شيري 250 گرم
    خامه پرچرب نصف پيمانه
    خامه مارسيپان 100 گرم
    بادام بو داده و خردشده براي تزئين به ميزان لازم
    [​IMG]
    تارتلت بادام و شکلات
    طرز تهيه
    فر را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. خمير را روي سطح صاف به قطر 3-2 ميلي‌متر باز كرده و با قالب بيسكويت گرد به اندازه قالب‌هاي تارتلت ببريد و داخل قالب بيندازيد. تارت‌ها را به مدت 15 دقيقه داخل فر پخته تا طلايي شوند. پس از اين‌كه خنك شدند از خمير مارسيپان به اندازه يك فندق درشت برداشته و ميان هر كدام از تارتلت‌‌ها يك گلوله مارسيپان‌ قرار مي‌دهيم و كمي روي آن فشار آورده تا تخت شود. شكلات را بن‌ماري كرده و روي مارسيپان‌‌ها مي‌ريزيم و آن را با بادام بو داده و خردشده تزئين مي‌كنيم.

    مواد لازم براي خمير فونسه يا بريزه
    آرد 250 گرم
    كره 115 گرم
    پودرقند سه قاشق سوپخوري
    زرده تخم‌مرغ يك عدد
    وانيل یک قاشق چايخوري
    شير يا آب سرد یک پيمانه
    طرز تهيه خمير فونسه يا بريزه
    آرد را داخل كاسه‌اي الك كنيد كره را قطعه قطعه كرده و با انگشت به خورد آرد دهيد تا مثل خرده نان شود. سپس پودر قند، زرده و وانيل را به مخلوط اضافه كنيد. اكنون شير يا آب سرد را به تدريج افزوده تا خميري به دست بيايد كه به دست نچسبد (لازم نيست تمام مايع اضافه شود.) روي خمير را پوشانده و به مدت نيم ساعت داخل يخچال استراحت دهيد.
     

    موضوعات مشابه

  2. SAMA

    SAMA کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2012
    ارسال ها:
    4
    تشکر شده:
    2
    جنسیت:
    زن
    واي گشنم شد
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.