1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دسر انار

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    در زیر می توانید دو روش برای تهیه دسر انار را مطالعه نمایید.
    روش اول تهبه دسر انار
    مواد لازم
    انار يك پیمانه
    بستنی يك پیمانه
    پودر ژله انار يك قاشق غذاخوری
    پودر قند يك قاشق غذاخوری
    خامه فرم گرفته يك قاشق غذاخوري
    خلال پسته يك قاشق غذاخوری
    طرز تهیه
    انار را پس از دانه دانه کردن ، چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود.بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود.
    مایه انار را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.سپس در قالب های مربع شکل ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. پس از آن از قالب جدا کنید. برای جدا کردن ، قالب ها را 3 ثانیه در آب جوش قرار دهید و برگردانید.
    توجه کنید که اگر بیش از 3 ثانیه طول بکشد ، دسر شل خواهد شد. در پایان با خامه و قاچ هایی از میوه جات مختلف و پسته می توانید آن‌ها را تزئین کنید.
    روش دوم تهیه دسر
    مواد لازم
    انار 1 عدد
    گلاب ½ لیوان
    آب ¼ لیوان
    پودر نشاسته 2 قاشق غذا خوری
    شکر 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه
    انار را دون کنید.مقداری از آن را کف قالب بریزید.نشاسته و شکر را با آب و گلاب روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود . الباقی انار را به مخلوط اضافه کنید.سپس داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید و بعد از 2 تا 3 ساعت از قالب خارج نمایید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.