1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترافل شکلاتی

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    ۱) ۲۲۷ گرم شکلات نیمه شیرین یا نیمه تلخ به اندازه تکه های کوچک
    ۲) سه چهارم پیمانه خامه غلیظ
    ۳) ۲۸ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
    پودرهای مختلف برای تهیه ترافل

    ۱) پودر کاکائو
    ۲) خاکه قند
    ۳) میوه مغز دار (گردو ، بادام ، فندق ...) تف داده و خرد شده
    ۴) نارگیل برشته شده
    ۵) برش های نازک شکلات
    ۶) ترافل های رنگی و شکلاتی
    ۷) شکلات آب شده
    طرز تهیه

    ۱) خامه و کره را روی حرارت ملایم در ظرفی قرار دهید تا کمی بجوشد.پس از خاموش کردن شعله، بلافاصله شکلات های خردشده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند. مواد به دست آمده را خوب هم بزنید تا صاف و یک دست شود. مخلوط ترافل را درظرف در دار به مدت یک شب کامل در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
    ۲) مواد ترافل را به اندازه و شکل توپ های کوچک با استفاده از دست یا قاشق بستنی در بیاورید. ترافل شما می تواند گرد و یک دست و یا کمی ناصاف باشد.بلافاصله ترافل را در پودرهای تهیه شده موردنظر بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. پس از اتمام کار ترافل را مجدد در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. ترافل در یخچال به مدت چند هفته و در فریزر به مدت چند ماه قابل نگه داری است.
     

    موضوعات مشابه

    Elnaz 89 از این پست تشکر کرده است.
  2. Elnaz 89

    Elnaz 89 تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟ کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏31 دسامبر 2012
    ارسال ها:
    649
    تشکر شده:
    902
    جنسیت:
    زن
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.