1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دسر پلمبير

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن دسرجات - نوشیدنی ها - شربت

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    شير يك دوم پيمانه
    تخم مرغ 2عدد
    ورق ژلاتين 2عدد
    پودر قند 2 قاشق غذاخوري
    شكر 5 قاشق غذاخوري
    گردوي خرد شده 30 گرم
    وانيل نصف قاشق چاي خوري
    خامه 1 پيمانه
    خلال پسته 30 گرم
    مرباي آلبالو يا گيلاس يا هويج به ميزان لازم
    طرز تهيه
    زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا كنيد. زرده ها را با شكر و وانيل با همزن خوب بزنيد تا كرم رنگ شود.
    ورق ژلاتين را در آب سرد بگذاريد تا نرم شود. سپس شير را داغ كنيد. ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد. خامه را با پودر قند بزنيد تا فرم بگيرد. سفيده را با هم زن بزنيد تا كاملاً سفت و سفيد شود. سپس سفيده و خامه را به مواد بالا اضافه نماييد. ته ظرف مناسبي را با مربا و گردو يا پسته تزئين كنيد و بقيه پسته و گردو را داخل مواد بريزيد و مخلوط نماييد.اين مخلوط را به آرامي در ظرف تزيين شده بريزيد و در يخچال به مدت سه ساعت قرار دهيد و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نماييد.
    نکته: مي توانيد به مواد پلمبير مقداري بستني وانيلي اضافه نماييد. در اين صورت پلمبير بايد تا زمان سرو در فريزر بماند. (ميزان بستني لازم 300 گرم مي باشد.)
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.