1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

توفو - پنیر سویا

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن لبنیات

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    پنير سويا نيز همانند شير سويا منبع غني پروتئين و ويتامين هاي گروه B است. که در رژيم گياهخواري مي تواند جايگزين گوشت شود.
    * توفو بر خلاف شير سويا، حاوي مقدار زيادي کلسيم است که براي جلوگيري از پوکي استخوان مفيد است.
    * هضم پنير سويا (توفو ) خيلي آسان است ، زيرا فيبر موجود در دانه هاي سويا طي عمليات کارخانه اي از آن جدا مي شوند.
    * توفو همانند ساير فرآورده هاي سويا، LDL (کلسترول بد) خون را کاهش مي دهد و مقدار HDL (کلسترول خوب) را در حد طبيعي حفظ مي کند، در نتيجه احتمال بيمارهاي قلبي را کاهش مي دهد.
    * توفو منبع غني ايزوفلاوون هاست. ايزوفلاوون ها خطر پوکي استخوان را کاهش مي دهند. همچنين احتمال سرطان سينه، سرطان پروستات و عوارض ياسئگي مثل گرُ گرفتگي و اختلالات روحي را کم مي کنند.


    طرز تهيه توفو در منزل:
    1- براي تهيه 400 گرم پنير سويا، حدود 2 ليتر شير سويا و دو قاشق چايخوري سولفات کلسيم طبيعي لازم است. براي تهيه پنير سويا به صورت زير عمل مي کنيم:
    1- جوشاندن شير سويا : شير سويا را در يک ظرف بريزيد و 5 تا 10 دقيقه به آرامي بجوشانيد. سپس آن را خنک کنيد تا دماي شير به 70 درجه سانتيگراد برسد.
    2- سولفات کلسيم، يک ماده منعقد کننده و در حقيقت "مايه پنير" است. دو قاشق چايخوري سولفات کلسيم طبيعي را در يک ليوان آب گرم حل کنيد. هر چقدر مقدار سولفات کلسيم کمتر باشد، توفو نرم تر و هر چقدر مقدار سولفات کلسيم بيشتر باشد، توفو سفت تر مي شود.
    3- محلول حاوي سولفات کلسيم را به آرامي در شير سوياي گرم بريزيد و آن را هم بزنيد. اگر بعد از افزودن محلول سولفات کلسيم ، باز هم قسمتي از شير به حالت شل باقي مانده بود، يک مقدار ديگر سولفات کلسيم اضافه کنيد.
    4- اگر تمامي شير سويا، منعقد شد( دلمه بست) و مايع آبكي زرد رنگي روي آن ديده شد ، يك پارچه سفيد تميز را در يك آبكش قرار دهيد و شير منعقد شده را روي پارچه بريزيد . لبه هاي پارچه را روي پنير برگردانيد. سپس يك بشقاب ملامين پهن را روي پارچه ي حاوي پنير قرار داده و يك وزنه يك كيلويي را مدت 20 دقيقه روي بشقاب بگذاريد تا آب زردرنگ پنير از آن جدا شود. بعد از اين مدت پنير آماده است. آن را برش دهيد و در يك ظرف آب سرد قرار دهيد. سپس ظرف را در يخچال نگه داريد و هر روز آب آن را عوض كنيد
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.