1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

قیقناق

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن دسرهای ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    آرد - يك قاشق غذاخوري
    تخم‌مرغ - چهار عدد
    دارچين - يك قاشق چايخوري
    پودرهل - مقداري
    شكر - سه قاشق غذاخوري
    گردوي خرد شده - مقداري
    [​IMG]
    قیقناق
    طرز تهيه
    ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را با چنگال هم مي‌زنيم، سپس آرد، شكر، گردوي خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده و هم زدن را ادامه مي‌دهيم. از طرفي در تابه روغن ريخته و روي شعله مي‌گذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه مي‌ريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبي گذاشته و روي آن را با دارچين و پودرقند تزئين مي‌كنيم.
    قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد.
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.