1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پای ليمو

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های تر

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم

    كره 50 گرم
    رنده پوست ليمو 1 قاشق غذاخوري
    آرد 2 و نيم پيمانه
    آرد ذرت 50 گرم
    شكر 200 گرم
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    شكر 1 قاشق غذاخوري
    آب ليمو ترش نصف پيمانه
    شير يا آب سرد 1 پيمانه
    كره سرد 150 گرم
    روغن جامد 50 گرم
    نمك 4/1 قاشق چايخوري
    آب سرد نصف پيمانه
    خامه جهت تزئين 200 گرم

    طرز تهیه
    براي تهيه خمير ابتدا نمك و آرد و شكر را با هم مخلوط كرده بعد روغن و كره سرد را به آن اضافه كنيد و با انگشت ماساژ دهيد تا به صورت گلوله هاي ريز در آيد بعد كم كم آب را اضافه كنيد تا خمير مورد نظر به دست آيد . خمير را 20 دقيقه در يخچال استراحت دهيد بعد روي صفحه اي كه كمي آرد پاشيده ايد خمير را به ضخامت نيم ساعت باز كرده و داخل قالب پاي طوري قرار داده تا ديواره ظرف را بپوشاند . اضافات خمير را از اطراف گرفته و با چنگال روي خمير را چند سوراخ كرده و روي خمير كاغذ روغني انداخته و در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 20 دقيقه گذاشته تا خمير نيم پز شود بعد از فر خارج كرده كاغذ روغني را برمي داريم و مجدد 20 دقيقه ديگر در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد مي گذاريم تا بپزد . بعد از فر خارج و اجازه دهيد كاملاٌ سرد شود . براي تهيه سس پاي آرد ذرت و شكر را در يك قابلمه كوچك ريخته بعد شير سرد و آب ليمو ترش و رنده پوست ليمو را اضافه كنيد و قابلمه را روي حرارت قرار داده و مرتب هم بزنيد بعد كمي كه غليظ شد از مايع با قاشق برداشته و كم كم به زرده هاي تخم مرغ اضافه كنيد تا زرده ها كم كم گرم شود . ( زرده ها را از قبل با چنگال بزنيد ) . توجه اينكه يك باره مايع را به تخم مرغ ها اضافه نكنيد زيرا زرده ها لخته شده و بوي نامطبوع به كرم مي دهد بعد مجدد مايع را روي حرارت گذاشته و كره را اضافه كنيد تامايع غلظت لازم را به دست آورد . بعد از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا كاملاٌ خنك شود . در صورتي كه از خامه مي خواهيد استفاده كنيد كف خمير پاي پخته شده 2 قاشق غذاخوري خامه بريزيد بعد كرم ليمو را كه كاملاٌ خنك شده روي آن ريخته و با بقيه خامه تزئين كنيد .
    نكته : اين كرم را مي توان با مرنگ سرو كنيد و يا اينكه با خامه زده شده براي لا به لاي كيك استفاده كنيد .
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.