1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

املت تایلندی-املت ایتالیایی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    مواد لازم:
    روغن زيتون=يك قاشق سوپخوري
    موسير خلال شده= يك عدد
    فلفل دلمه قرمز خلال يا خرد شده= يك‌چهارم پيمانه
    سير خرد شده= 3 حبه
    نمك و فلفل= به مقدار لازم
    نخودفرنگي كنسروي= يك‌چهارم پيمانه
    تخم‌مرغ=3 عدد
    شير كم‌چرب=2 قاشق غذاخوري
    جعفري خرد شده= يك قاشق غذاخوري
    طرز تهيه:
    تخم‌مرغ‌ها را در يك كاسه بزرگ بشكنيد و بهم بزنيد تا يكنواخت شود. يك‌چهارم قاشق چايخوري نمك بريزيد. شير، نخود فرنگي، جعفري، مقدار كمي فلفل و موسير و فلفل قرمز پخته شده را نيز با آن مخلوط كنيد و بهم بزنيد تا تخم‌مرغ‌ها و شير با سبزيجات خوب مخلوط شوند.
    باقي روغن زيتون را درون تابه ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود. دست خود را بالاي ظرف گرفته، بايد حرارت را احساس كنيد. يك قطره از تخم‌مرغ را درون روغن تابه بريزيد. اگر به سرعت خود را گرفت، حرارت روغن مناسب است و به اندازه كافي داغ شده است. مخلوط را داخل قابلمه ريخته، آن را به سرعت در كف ظرف پهن كنيد. با يك قاشق مواد را به لبه‌هاي قابلمه برسانيد، حرارت را خيلي كم كنيد و در تابه را بگذاريد. (مي‌توانيد از تابه مخصوص پخش پيتزا نيز استفاده كنيد)‌ و 15 دقيقه صبر كنيد تا خوب بپزد. گهگاه در ظرف را برداشته و با يك قاشق چوبي زير مواد را تكان دهيد تا به ظرف نچسبد. اگر اين گونه بود مواد را از ظرف جدا كنيد. تابه را كمي به اطراف تكان دهيد تا ته مواد نسوزد. دوباره در ظرف را گذاشته و منتظر بمانيد تا مواد طلايي شود.
    از روي حرارت برداريد. تابه را به اطراف تكان دهيد تا مطمئن شويد كه مواد به ظرف نچسبيده است. 10ـ 5 دقيقه صبر كنيد تا سرد شود و كمي خود را بگيرد. سپس به آرامي آن را درون ظرف مناسب خود بگذاريد. آن را به طور دلخواه برش دهيد. اين غذا را مي‌توانيد گرم يا سرد سرو كنيد.
    140_1294144682_original_ijmpvlatwkhcyzonerdf.jpg





    املت ایتالیایی
    مواد لازم:
    ژامبون= 300 گرم
    مارچوبه =200 گرم
    قارچ خرد شده= يك پيمانه
    كدو خرد شده= يك پيمانه
    كره يا مارگارين= 3 قاشق غذاخوري
    آب= 3 قاشق غذاخوري
    تخم‌ مرغ= 4 عدد
    نمك= يك چهارم قاشق چاي ‌خوري
    فلفل= يك چهارم قاشق چاي ‌خوري
    پنير رنده شده موزارلا= نصف پيمانه
    مواد لازم براي سُس:
    مارگارين يا كره =يك قاشق غذاخوري
    گوجه فرنگي خرد شده =‌ يك عدد
    جعفري تازه و خرد شده= 2 قاشق غذاخوري
    پودر ريحان=نصف قاشق چاي‌ خوري
    نمك= يك هشتم قاشق چاي‌ خوري
    طرز تهيه:
    * 2 قاشق غذاخوري كره را در تابه ‌اي ذوب كرده و قارچ‌ و كدو‌ها را درون آن تفت دهيد تا نرم شوند.
    * مارچوبه .قارچ و كدوها را از تابه خارج كرده و درون تابه مابقي كره را بريزيد.
    * تخم‌ مرغ، آب، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و درون كره ذوب شده بريزيد.
    * هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند كرده و تابه را كمي شيب دهيد تا تخم‌ مرغ‌ هاي پخته نشده در زير، به سمت مركز تابه روان شوند و به صورت يك دست بپزنند.
    * وقتي تخم ‌مرغ‌ ها تقريبا پخته شدند، با قاشق از سبزي‌ جات، روي نيمي از املت بريزيد و روي آن ‌ها را مملو از پنير كنيد.
    * سپس لبه ديگر را روي آن ‌ها تا كنيد و به مدت يك تا دو دقيقه، درب تابه را بگذاريد.
    * هم زمان با درست شدن املت، كره را درون قابلمه ‌اي ذوب كرده و مابقي مواد سُس را درون آن به مدت 5 دقيقه بپزيد و مرتب آن را هم بزنيد.
    * سُس آماده شده را روي املت بريزيد و آن را ميل كنيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.