1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

کوکوی سبزیهای زمستانی

شروع موضوع توسط momonina10 در ‏27 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک ساده

  1. momonina10

    momonina10 مهمان

    در فصول سرد سال در كشور ایتالیا كوكویی پخته می‌شود كه در واقع مخلوطی از سبزیجات مختلف فصل شامل تره‌فرنگی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای قرمز و تخم‌مرغ است.
    برای پخت این كوكو، زمان زیادی لازم نیست، پس آن را برای شام امشب بپزید و لذت ببرید.
    مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
    روغن زیتون=2 قاشق سوپ‌خوری
    فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ=یك عدد (نگینی خرد شود)
    زیره سبز=یك قاشق چای‌خوری
    تره‌فرنگی=3 عدد - حدود 450 گرم (خلالی خرد شود)
    برگ اسفناج=150 گرم
    تخم‌مرغ بزرگ=5 عدد
    ریحان تازه خرد شده=یك قاشق سوپ‌خوری
    جعفری تازه خرد شده=یك قاشق سوپ‌خوری
    نمك و فلفل =به میزان كافی
    پنیر پارمسان=دو سوم پیمانه (برای سرو درصورت دلخواه)
    طرز تهیه:
    1- تابه متوسطی آماده كرده و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس تابه را روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید و فلفل‌دلمه‌ای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق‌گاز تفت دهید.
    برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت، مرتب فلفل‌های خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چای‌خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.
    2- حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه كنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر كنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس كمی نمك و فلفل سیاه اضافه كنید تا مواد مزه‌دار شوند.
    3- برگ‌های اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه كنید و در ظرف را بگذارید. مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.
    نكته: در صورتی كه برگ‌های اسفناج درشت است، آنها را خرد كنید.
    4- تخم‌مرغ‌ها را در كاسه دیگری شكسته و با نمك، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزه‌دار كنید.
    سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق‌گاز را زیادتر كنید تا تخم‌مرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا كند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.
    5- پس از اینكه سطح زیرین كوكو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن كرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوه‌ای‌رنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح كوكو رنده كرده و سرو كنید.
    نكته:
    اگرچه مرحله پایانی پخت این كوكو در ایتالیا داخل فر است، ولی اگر اجاق‌گاز شما فر ندارد، می‌توانید پس از سرخ‌شدن قسمت زیرین كوكو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تكه‌ها، سطح روی كوكو را نیز سرخ كنید.
    140_1293902880_original_uzvglxemqbonasjfrytw.jpg
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.