1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز پخت شکلات فندقی در منزل

شروع موضوع توسط yas25 در ‏1 فوریه 2014 در انجمن انواع شیرینی

  1. yas25

    yas25 کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2013
    ارسال ها:
    1,520
    تشکر شده:
    2,578
    جنسیت:
    زن
    aparsiv.ir_wp_content_uploads_2014_01_fo1892.jpg
    با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.

    مواد لازم :

    فندق ۳/۴ فنجان ( ۱۱۳ گرم )
    آلبالو خشک، بدون هسته ۱/۳ فنجان
    زنجبیل پودر شده ۲ قاشق سوپ خوری
    شکلات تلخ ( درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه‌ای است ) ۱۷۰ گرم


    طرز تهیه :

    فر را بر روی ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
    فندق‌ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق‌ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (می‌توانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).
    حالا فندق‌ها را بر روی یک حوله بریزید.
    پوست فندق‌ها را بگیرید و مغز فندق‌ها را در سایز درشت خرد کنید.
    حالافندق‌ها، آلبالو خشک‌ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
    شکلات‌ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود.
    حالا شکلات‌های ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.
    حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله‌ای بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
    پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید.
     

    موضوعات مشابه

    Last edited by a moderator: ‏1 فوریه 2014
    rozita و RAHIM68 از این پست تشکر کرده اند.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.