1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی

شروع موضوع توسط sparda در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گیاهی

  1. sparda

    sparda مهمان

    خورش سویا و کلم بروکلی، غذایی ضد حساسیت و رژیمی
    مجموعه: غذاهای رژیمی
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo999.jpg
    اگر در لیست مواد غذایی که برای رفع علائم حساسیت فصلی مفید است، نگاهی بیندازید هر سه ماده کلم بروکلی، سویا و هویج را در آن می‌بینید. کلم بروکلی حاوی ویتامین C و بیوفلاونوئید است سویا هم امگا3 دارد، از بتاکاروتن هویج هم نمی‌شود گذشت. همه این مواد کافی است برای این‌که این خورش را به یک غذای ضد حساسیت و البته کم‌کالری تبدیل کند.

    مواد لازم برای 4 نفر :

    کلم بروکلی 400 گرم
    سویا 2 پیمانه
    پیاز بزرگ 1 عدد
    سیر 4 حبه
    هویج بزرگ یک عدد
    رب گوجه‌ فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
    روغن به میزان لازم
    نمک، فلفل و زرد چوبه مقداری
    طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی :
    پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید.
    هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
    در تابه‌ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید.
    پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید.
    سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
    مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
    بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
    مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید ) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
    حدود 10 دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم می‌شود با نان سرو کرد و هم با برنج.

    فوت‌ و فن
    1 - برای آماده‌سازی سویا آن را به مدت 20 دقیقه تا نیم‌ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
    2 - برای خوش‌ رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی می‌شود.

    نکته :
    مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.
    منبع : salamatnews.com
     

    موضوعات مشابه

    Last edited by a moderator: ‏2 نوامبر 2013
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.