1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه مارشمالو

شروع موضوع توسط sparda در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های خشک

  1. sparda

    sparda مهمان

    طرز تهیه مارشمالو
    مجموعه: آموزش شیرینی پزی
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1727.jpg


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 2 ساعت
    مجموعاً: 2ساعت و 30 دقیقه



    مواد لازم : برای 24 نفر

    آب 3/4 فنجان
    آب سرد 3/4 فنجان
    روغن گیاهی به مقدار لازم
    ورق ژلاتین (بدون طعم و اسانس) 4 عدد
    شکر 675 گرم
    شربت ذرت 1 و 1/4 فنجان
    نمک 1/4 قاشق چای خوری
    وانیل 2 قاشق چای خوری
    پودر شکر 337 گرم


    طرز تهیه :
    ظرف دلخواهمون (شیشه نشکن مخصوص آشپزی با اندازه بین 23 تا 33 سانتیمتر) رو با روغن چرب میکنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.


    تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، نمک، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا 9 دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه.
    در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی 3/4 فنجان آب سرد قرار میدیم و حدودا 5 دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه.


    حالا مواد رو از روی حرارت برمیداریم و و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط میکنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم کم سرعتش رو تا دور تند افزایش میدیم و حدودا 12 دقیقه هم میزنیم تا ترکیبمون سفت بشه.


    وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط میکنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلا چرب کرده بودیم، میریزیم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدودا 3 ساعت اجازه میدیم تا سفت بشه.


    225 گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک میکنیم و ظرفمون رو روی سطح کار (روی پودر شکر) برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم بر میداریم.
    چاقوی تیز و برنده ای رو با روغن چرب میکنیم و مارشمالو رو به مربع های 5 سانتیمتری تقسیم میکنیم.


    باقی مونده ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر میغلتونیم تا کاملا سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره.

    نکته:
    * این مارشمالوها اگر تو ظرف در بسته باشن تا 3 روز قابلیت نگهداری دارن.
    * از این مقدار مواد اولیه حدودا 24 مارشمالو بدست میاد.


    * مارشمالو رو میتونید از سوپر مارکت ها بصورت آماده تهیه کنید که مارشمالو های آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی اونها هم موجوده اما مارشمالو های خونگی معمولا مربع شکل هستن گرچه میتونید به حالت دلخواه دربیارید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.


    نمونه ای از مارشمالو خونگی :



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1728.jpg


    * تو شمال آمریکا، برشته کردن یا کباب کردن مارشمالو روی آتیش (در هنگام بیرون بودن از خونه) یک سنته. برای این کار مارشمالو رو در انتهای یک سیخ چوبی کباب یا مانند اون قرار میدن و روی آتیش میگیرن تا به شکل زیر در بیاد:

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1729.jpg



    منبع : sooran.com
     
    Last edited by a moderator: ‏2 نوامبر 2013
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.