1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

ترش و تره در گيلان

شروع موضوع توسط كانتونا در ‏10 فوریه 2014 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. كانتونا

    كانتونا برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2013
    ارسال ها:
    686
    تشکر شده:
    834
    جنسیت:
    مرد
    طرز تهیه ترش تره گیلان

    akadbanu.ir_wp_content_uploads_2011_08_f_grpn3h7mm_fedbdfd.jpg مواد لازم:

    جعفری، گشنیز،تره ،اسفناج، برگ چغندر : ۱ کیلو

    چند شاخه شنبلیله ونعناع

    چوچاق، ترش واش و وارمبوهم کمی

    (برای آنان که زیاد غذای گوشتی دوست ندارند بخورند)

    برنج : ۱ قاشق غذاخوری

    آب :۱ پیمانه

    آب لیمو یا آب نارنج:۱ پیمانه( ازگوجه سبزکوچک ترش هم می توان بجای ترشی در ابتدا داخل سبزی ها ریخت تا ترش مزه شود)

    سیر: ۱ بوته ویا برگ سیر نصف دسته

    نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    روغن: به میزان لازم اگر از کره استفاده شود غذا خوشمزه تر می شود و حتی می توانید رویه ماست (سر ماست ) که چرب است درون آن بریزد و یا از سر شیر به جای کره استفاده کنید

    تخم مرغ: ۲ تا۳ عدد

    طرز تهیه:

    در سبزیجات مواد اولیه دقت کنید که میزان تره زیاد نباشد ولی اسفناج و برگ چندر باید بیشتر باشد. بدون سبزیجات محلی قید شده در مواد لازم هم می توانید این غذا را تهیه کنید . اما کمی نعنا به خوش طعم شدن آن کمک می کند در صورتی که نعنای تازه نداشتید می توانید از نعناع خشک و دیگر سبزیهای معطر خشک استفاده کنید . اگر از سبزیجات خشک استفاده می کنید ، همان اول پخت آنها را اضافه کنید بهتر است تا به همراه سیزیهای تازه بپزد .

    سبزی ها وسیر را شسته بعد کمی خرد کنید داخل قابلمه همراه یک قاشق برنج خیس خرده و شسته ونمک ،زردچوبه واگر دوست داشتید کمی دارچین ، در ظرفی مناسب بریزید ( معمولا در گیلا ن از گمج که یک ظرف سفالی است استفاده می شود ) و با نصف لیوان آب بگذارید بپزد. یادتان باشد اب زیاد نریزید .اگر آبش کم بود می توانید کمی آب جوش دوباره به آن اضافه کنید.چون سبزی هم خودش اب دارد با حرارت ملایم بپزید

    پس از پختن سبزی که تقریبا آب آن هم تما م شده است بعد ترشی مورد نظر را نزدیک آماده شدن اضافه کرده بگذارید به خورد سبزجات برود. بعد از روی حرارت برداشته کمی که سرد شد با گوشت کوب بکو بید تا زیاد درشت نباشد. حال دوباره روی حرارت قرار داده بچشید تا اگر ترشی یا نمکش اندازه نبود اضافه کنید. کره یاهرروغنی که دوست داشتید به آن اضافه کرده وکمی تفت دهید ( فقط تفت دهید ) تا خوشمزه تر شود ولی آب آن زیاد خشک نشود. تخم مرغ ها را در آن بشکنید. وقتی کمی خودش را گرفت هم بزنید تا تخم مرغ باتمام سبزی مخلوط شود ولی خیلی ریز نشود و در خورشت تکه های تخم مرغها نمایان باشند. فلفل را هم اضافه کنید .خورشت آماده است آن را با برنج کته وترب و زیتون در گیلان سرو می کنند.این غذا با نان هم خوشمزه می شود .نوش جانتان

    دستوراین غذا در هر شهر یا استان گیلان ممکن است متفاوت باشد.
     

    موضوعات مشابه

  2. sarah

    sarah کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    42
    تشکر شده:
    1
    جنسیت:
    زن
    kheyli sakhte pokhtanesh-31-
     
  3. كانتونا

    كانتونا برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2013
    ارسال ها:
    686
    تشکر شده:
    834
    جنسیت:
    مرد
    ولي در عوض خيلي خوشمزه است
     
  4. sarah

    sarah کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2012
    ارسال ها:
    42
    تشکر شده:
    1
    جنسیت:
    زن
    bazam mamnonam
     
  5. pary royaee

    pary royaee عاشقی رو با خدا دوس دارم و لا غیر کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2013
    ارسال ها:
    2,311
    تشکر شده:
    8,655
    جنسیت:
    زن
    بسیار غذای خوشمزه ای هست
     
  6. كانتونا

    كانتونا برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2013
    ارسال ها:
    686
    تشکر شده:
    834
    جنسیت:
    مرد
  7. RahaGoli

    RahaGoli کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2014
    ارسال ها:
    65
    تشکر شده:
    10
    جنسیت:
    زن
    من خودم گیلانی هستم ترشه تره رو اصلا اینجوری درست نمیکنن,نمیدونم این طرز تهیه رو از کجا اوردین ولی بازم ممنون این بار این جوری درست میکنیم ببینیم چه شکلی میشه
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.