1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

نان اگردک

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    تخم‌مرغ دو عدد
    شير يك پيمانه
    شكر نصف پيمانه
    آرد (به حدي كه خمير به دست آيد) به ميزان لازم
    روغن مايع يا روغن حيواني دو تا سه قاشق غذاخوري
    خميرترش يك قاشق غذاخوري
    دارچين يك قاشق مرباخوري
    نمك نصف قاشق چايخوري
    زردچوبه يا زعفران نصف قاشق چايخوري

    طرز تهيه
    يكي از تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و با كمي شير مخلوط مي‌كنيم، دو تا سه قاشق روغن را نيز اضافه مي‌كنيم. شكر را در باقي‌مانده شير ولرم افزوده سپس تخم‌مرغ ديگر را به آن مي‌افزاييم. نمك، دارچين و كمي زردچوبه را در يك ليوان آرد ريخته، الك كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم. يك چانه خمير نانوايي يا يك قاشق خمير ترش را در اين مرحله به مايه مخلوط كرده، هم مي‌زنيم، مابقي آرد را كم‌‌كم اضافه كرده، مخلوط مي‌كنيم تا آنجايي كه خمير به دست نچسبد و لطيف هم باشد. دو ساعت استراحت داده تا خمير ور بيايد سپس روي تخته آرد پاشيده و به ضخامت دو لواش از خمير باز كرده و در روغن داغ سرخ مي‌كنيم. در صورت تمايل يك قاشق شكر روي خمير مي‌پاشيم مي‌توان اين نان را به مقدار بيشتري تهيه و در فريزر نگهداري كرده و براي ميان‌ وعده بچه‌ها در مدرسه استفاده نمود.
     

    موضوعات مشابه

    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.