1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

خاگينه فيلو

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏28 ژوئیه 2012 در انجمن شیرینی های ایرانی

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم
    آرد 250 الي 300 گرم
    زرده تخم‌مرغ پنج عدد
    ماست پرچرب يك پيمانه
    روغن مايع نصف پيمانه
    مواد لازم براي شهد
    شكر 500 گرم
    آب 400 ميلي‌گرم
    آبليمو دو قاشق سوپخوري
    زعفران دم‌كرده يك قاشق سوپخوري
    مواد لازم براي مياني:
    مغز گردوي آسياب‌شده (خرد شده) 250 گرم
    پودر قند 125 گرم
    پودر هل يك قاشق سوپخوري
    پودر گل‌سرخ يك قاشق سوپخوري
    پودردارچين يك قاشق سوپخوري
    پودر زنجبيل يك قاشق سوپخوري

    مواد لازم براي روي خمير
    زرده تخم‌مرغ يك عدد
    شير نصف پيمانه
    روغن‌ مايع نصف پيمانه

    طرز تهیه
    طرز تهيه خمير
    1- داخل ظرفي آرد را الك كرده، وسط آن را گود كنيد و زرده تخم‌مرغ، ماست پرچرب، روغن‌مايع را آرام‌آرام ريخته‌ و مخلوط كرده، تا خمير صاف و يكدستي به دست آوريد.
    2- مواد مياني خمير را باهم مخلوط كنيد.
    3- خمير را با تيرك، خيلي نازك بازكرده (3 ورق)
    4- ورق اول را داخل سيني گرد با قطر 30 سانتي‌متر چرب شده، پهن كنيد.
    5- ورق دوم را هم روي ورق اول، به حالت چروكي پهن كنيد.
    6- روي ورق دوم مخلوط مياني را پخش كنيد.
    7- ورق سوم را به حالت چروكي، روي مواد باز كنيد.
    8- مخلوط زرده تخم‌مرغ و روغن مايع را روي خمير رويي ماليده، داخل فر گرم شده با دماي 350 فارنهايت يا 75 درجه سانتي‌گراد در طبقه وسط، تا زماني كه طلايي شود، بپزيد.
    9- بعد از پخت، شربت ولرم را رويش بريزيد.
    طرز تهیه شربت
    شكر و آب را داخل قابلمه‌اي ريخته، آ‌ن‌گاه روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود و شربت دو، سه جوش بزند، سپس، آبليمو را اضافه كرده، بعد از يك جوش آن را از روي حرارت برداشته و زعفران دم‌كرده را روي آن بريزيد.
     
    behnam از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.